PR CUAET
-
а чого ви були в 17,30? слоти дають в 18,00 по Торонто. тобто ви мали заходити в останні секудни перед 18,00. я так тричі ловила слоти, коли вже їх стали викладати по вівторках, і вже здала документи на паспорти.
-
Только что закончила заявку. Мне для оплаты было 100СА. Возможности что то выбирать не было. Оплатила просто визой. Поэтому, к сожаление, не смогу вам помочь.
-
скажіть , знаю можливо тупе питання але для консульства в едмонтоні також 18.00-18.30 ?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи можна переїжджати до іншої провінції після отримання PR? Чи потрібно певну кількість років прожити у тій самій провінції?
-
Всьго що треба то правильно заповнити форму rc151 і відправити в податковий центр. Взагалі бухгалтери цим не займаються, і клієнтам цього не кажуть. Потім після податковою сезону на всі запити клієнтів відсилають іх дзвонити в податкову. Я своїх клієнтів піклую, і завжди питаю чи готувати ту форму, як треба то безкоштовно консультую і готую всі форми на виплати.
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи можна переїжджати до іншої провінції після отримання PR? Чи потрібно певну кількість років прожити у тій самій провінції?
-
Дякую канадцям, зробили офіційну policy для продовження work permit. Коротко: Хто приїхав до 31 березня 2024 по CUAET може подовжити open work permit ще на додаткові три роки. Термін подачі заявок до 31 березня 2025. Детально тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
-
Ой щось знайомий пост десь я його бачив 😅
-
Да. По местному времени Эдмонтона .
-
Просимо вас НЕ дублювати те саме повідомлення декілька разів Дякуємо
-
Але не заплатити працівникам - це вже проблема. Це Канада.
-
Чудова новина !
-
Дякую! Терпіння, чекаємо!!))
-
Ну если эту тему поднимать и обговаривать как некую " помощь ", то она будет процветать. Спрос рождает предложение. А это не помощь , это спекуляция и заработок на ситуации.
-
Доброго дня. Хтось робив довідку про несудимість з Словаччини?
-
www.gofundme.com/f/to-rehabilitate-my-son-after-the-attack-in-winnipeg?attribution_id=sl:fbe69333-228a-42bd-bc39-b4692b52bb8e&utm_campaign=man_sharesheet_dash_ai&utm_content=amp1v3&utm_medium=customer&utm_source=copy_link
-
Дякую за відповідь!
-
Скорее всего это было опубликовано сегодня. Согласно этого положения, абсолютно все смогут продлить ВП по упрощённой процедуре, имея только действующий паспорт
-
Задають багато запитань, питають військово-облікові документи, але сам медогляд десь годину-дві.
12 Jan 2024, 17:45
234515/431102
about a minute ago