PR CUAET
-
Дякую за відповідь!
-
Скорее всего это было опубликовано сегодня. Согласно этого положения, абсолютно все смогут продлить ВП по упрощённой процедуре, имея только действующий паспорт
-
Задають багато запитань, питають військово-облікові документи, але сам медогляд десь годину-дві.
-
Так, я подавала в Вашингтонгу, все ок, чекаю зараз на паспорт. Тільки для його забору також потрібно буде летіти другий раз туди
-
Супер значить можна єдина умова оплатити!
-
То можна ще в березні наступного року знову податися, тим, хто в цьому році подовжив))
-
Можно
-
No way🥹🥹🥹
-
Хвороби важать для отримання ПР, якщо держава змушена буде витрачати на людину 20 тисяч на рік (сума приблизна, точну не пригадаю, але десь так). Тоді є загроза неотримання ПР
-
Підтвердження букінгу готеля. Також вам потрібно буде оплатити в Америці на пошті мані ордер в американських доларах (готівкою)
-
Ольга ти уже порахувала що то тоді ще на +1 рік виходить))) Урааа🎉🎉🎉
-
Дякую! Ура:) а там на сайті нашого консульства в Нью Йорку написано, що треба подати документи, які підтверджують проживання у США. Ви щось подавали чи і без цього приймають?
-
дякую!
-
Якщо я не помиляюся, ви не маєте прям зараз на нього працювати, в вас на руках має бути оффер. Ну і якщо роботодавець погодиться анкету заповнити за людину яка і дня не пропрацювала
-
Дякую Вам дуже!☺️ і ще два малесеньких питання: букінг може бути навіть на один-два дні? І ще там просять довідку про реєстрацію проживання в Україні - я так розумію, це прописка. Якщо її немає, то документи не приймуть? Бо я вже начиталася в чатах страхів :(
-
🥳🥳🥳
-
Знаю , та розумію що система слотів була зроблена для зручності , щоб уникнути живої черги щоб люди не чекали кілька днів в чергах бо багато хто з далека прилітає і тд., але нажаль наші бариги зробили і з цього бізнес і наживаються на проблемах людей , так і те що мовчится про це, воно проблему не вирішує аж ніяк , я ще раз наголошую що я не пропагандую купляти і таким займатись просто говорю що є така проблема і через цих бариг так важко зловити слоти
-
Була сьогодні велика вибірка
-
Дякую!! Ви дуже-дуже допомогли:) і добраніч!
-
Так, на декілька днів достатньо бронювання. Там ще вам на сайті міграційному США після прильоту в Америку потрібно буде ввести ваші дані і роздрукувати форму, яку згенерує система. Я нажаль не зберігала назву сайту (це для підтвердження того, що ви легально (наприклад, по туристичній візі) знаходитесь в США. Мені здається на сайті нашого Консульства має бути ця інфо. Стосовно підтвердження проживання - нажаль не підкажу, раніше такого пункта не було. Раджу вам найти емейл консульства і написати їм, вони зорієнтують :) Не знаю, який консул в НЙ, в Вашинтонзі дуже адекватний :)
12 Jan 2024, 17:45
234532/445068
3 minutes ago