PR CUAET
-
Теоретично це так. Але подавати на папері можна тільки у вузько визначених випадках. Тому і черга там мала. Вже більше року в загальних випадках подача виключно онлайн Проте я чув що люди подавали, і їх всеодно брали в роботу, але це на розсуд того хто ті документи візьме в руки
-
Технічно можна одночасно, але якщо не горить я подаю після отримання нового ВП. Бо в доУкраїнський час візу було простіше отримати якщо вже є довготривалий статус на руках
-
Переважно ні. Але якісь акції на ю тему були в Манітобі та Британській Колумбії.
-
Ого, ви прям в перший день💪
-
Я писала maternity leave.
-
Ми подалися 24 жовтня і поки нічого
-
Вибачте, якщо питання не в цю вітку, дівчата підкажіть з власного досвіду, як коректно написати англійською «догляд за дитиною» ( типу декрет)? Чи писати unemployed? В формі де ми вказуємо досвід роботи за останні 10 років. Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи для листів підтримки потрібно додавати підтверджуючі документи (підтверджуючі документи ID наприклад) чи достатньо підпису від того хто його пише?
-
Що таке Еніка? Можна координати?
-
Я переклала лише додаток у Еніку та й все
-
Дякую😊
-
Тоді здається немає різниці
-
Альберта
-
Ну також може залежити від провінції для якої ви перекладєте. Яка провінція?
-
Дякую велике😅 Так багато розмов про переклад завірений печаткою, потрібно було щоб хтось підтвердив мої сумніви.
-
Якщо у вас додаток тільки українською, то тільки додаток перекладаєте. Якщо все є англійською,то не треба
-
Привіт всім. Чи може хтось пояснити навіщо робити переклад диплому, якщо він на двох мовах? Англійською та українською мовами.
-
Скажіть як довго можливо бути поза Канадою ? Є якісь рамки чи офіційна інформація ? 🙏
-
Дякую за відповідь!
-
Тут просять летер, якщо немає летеру, то треба інші документи які підтверджують роботу з компанією. По типу виписки з банку, податкові декларації якщо ФОП і т.д. Але якщо є ємплоймент леттер в якому вказано кількість годин на тиждень, посада і оплата то достатньо тільки листа.
12 Jan 2024, 17:45
23457/474652
5 days ago