PR CUAET
-
Дякую
-
Я не знала що так можна. Обов’язково скачаю так як ми зараз переїжджаємо і невідомо куди прийде цей новий вп))) Бо ця переадресація не спрацьовує на 100%. Іноді ще міс можна отримувати на стару адресу. Це все дуже complicated тому що ще не хочеться до заселення на нову квартиру міняти адресу на пошті. 🤦♀️
-
Спробуйте оновити дані через інший банк. Якщо авторизувались через Моно, то спробуйте через Приват. Або навпаки. У мене спочатку був такий самий статус, потім повторно авторизувався через Приват і статус став «На обліку»
-
Моєму не дали
-
Там можна обрати дату, з якої буде діяти переадресація. Також є два варіанти на вибір - чи ви з'їхали назавжди, чи тимчасово і плануєте повернутись
-
Доброго всім вечора ✨ Просто хочу уточнити, чи можу я подати заявку за заміну/подовження закордонного паспорту зараз, якщо в мене є ще півтора роки до того, як він закінчиться. На сайті консульства бачила що можна подаватись тільки якщо залишилось два місяці Будь ласка, якщо володієте інформацію, дайте знати Дуже і дуже вдячна завчасно!
-
Чи хтось знає, як там буде з дипломатичною поштою в цьому чи наступному місяці? Чи то вилами по воді писано? Коли останній раз вона була?