PR CUAET
-
Ні. Пошта привезе в посольство
-
Я не знаю. Це консульство повідомляє. Я ввела номер, який мені дали
-
То, можна замовити поштою, не обов'язково за паспортом їхати в Едмонтон, щоб забрати. Правильно? Дуже дякую
-
Доброго дня! Робила довідку про несудимість в Торонто в травні місяці. Хочу в вересні податись на ПР. Так склалось, що терміново потрібно було поїхати в Укрїну на 3 місяця Запитання: Ця довідка ще є дійсною за такими умовами? Треба робити нову довідку?
-
Доброго дня! Робила довідку про несудимість в Торонто в травні місяці. Хочу в вересні податись на ПР. Так склалось, що терміново потрібно було поїхати в Укрїну на 3 місяця Запитання: Ця довідка ще є дійсною за такими умовами? Треба робити нову довідку?
-
Вибачте, пишу тут нове повідомлення бо я трохи в шоці від того як куди і де😂 В тата паспорт до січня 2026. Опція подовжити ворк перміт - до березня 2025. Отож спершу нам потрібен свіжий паспорт, але поновити паспорт ми до березня не зможемо (бо кажуть тільки за 2 міс до запігчнння паспорту можна).. а слот на новий я ніяк не можу зловити. То ппц якийсь. Прошу вас підкажіть як зловити то віконце, чи примусово тільки в Торонто чи можна в Едмонтоні (якщо там не живеш)? Чи може хтось від його імені подати чи тільки він особисто? Я не знаю як то слот зловити, будь ласка підкажіть якісь Лайфхаки бо вже відчай бере.. моніторимо, стали в електронному чергу - толку 0. Дякую.
-
Школи ще не працюють - канікули. Тому ніхто і не аідповідає. Просто чекайте кінця серпня.
-
Вы можете иметь 2 паспорта одновременно. Мы в Украине в 2021 г получили новый, когда срок старого истекает в ноябре 2024. Сын в Канаде новый получил в 2023 г , старый истекает в 2026 г.
-
Нам тоже засчитали старую, мы ещё в Киеве проходили перед отъездом около двух лет назад. Ничего не подгружали, они сами нашли. Данные отобразились через месяц после начала рассмотрения.
-
У мене вже немає сил грати у слоти з консульством. Розглядаю варіант поїхати в Європу оформити новий паспорт. Чи робив так хтось вже? Головне питання- чи можливо при оформленні замовити доставку в Канаду?
-
Canadian Experience Class, TEER 3, Coach - підходить по Express Entry?