PR CUAET
-
Вы можете иметь 2 паспорта одновременно. Мы в Украине в 2021 г получили новый, когда срок старого истекает в ноябре 2024. Сын в Канаде новый получил в 2023 г , старый истекает в 2026 г.
-
Нам тоже засчитали старую, мы ещё в Киеве проходили перед отъездом около двух лет назад. Ничего не подгружали, они сами нашли. Данные отобразились через месяц после начала рассмотрения.
-
У мене вже немає сил грати у слоти з консульством. Розглядаю варіант поїхати в Європу оформити новий паспорт. Чи робив так хтось вже? Головне питання- чи можливо при оформленні замовити доставку в Канаду?
-
Canadian Experience Class, TEER 3, Coach - підходить по Express Entry?
-
Там досить часто похибка в 15-30 хвилин. Але загалом так. Не виходьте звідти якщо рівно в 6 по часу Онтаріо не буде слотів. Сидіть в гілці «слоти можливі дати час» в тій группі куает там бот який надсилає сповіщення якщо щось зʼявляється. Я зловила близько 6:30 по часу Онтаріо на Оттаву 25 червня.
-
Так, шукала по переписці бо писала вже вище. Включіть сповіщення на гілку «Слоти можливі дати». Тримайте компʼютер на по готові близько 6-6:30 за часом Оттави та Торонто (якщо ви тамловите). Таким методом зловила 2 слоти (на себе та на чоловіка) за останні 6 місяців. Не користуйтеся жодними не легальними схемами. З вас нелегально беруть шалені гроші за те що ви можете зробити самі.
-
Вам потрібно ловити слот (не знаю що таке віконце). Ви можете зловити для тата але потім в консульстві треба якийсь доказ який підтверджує родинні заяви.
-
В дп документ мають прийняти на скільки я розумію