Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 919.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t73425403T Offline
    t73425403T Offline
    Anya Kiwi
    wrote on last edited by
    Користуйтесь пошуком по чату, це питання задається декілька разів на день t.me/prcuaet/1783/277821
    1 Reply Last reply
    0
  • t551458709T Offline
    t551458709T Offline
    Arseniy
    wrote on last edited by
    Мені 24, по економічним пройти немає шансів, бо мій NOC не підтримує провінція, також не маю достатнього досвіду поза межами Канади. Навіть якщо здам англійську на максимальний бал, цього не вистачить. Тому кожен кейс індивідуальний. Особисто в моєму випадку я 95% впевнений, що пройду по гуманітарці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesya Sekretar
    wrote on last edited by
    Університет Торонто не всім дає ціну як для місцевих. Вони розглядають case by case. І ще залежить на яку спеціальність ви поступаєте. Якщо якийсь маркетинг - то так. А якщо спеціальність високорейтингова - наприклад комп’ютерні науки - то не дають ціну як для місцевих.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sasha Jenia
    wrote on last edited by
    Вам обязательно поставят)) If you’re in Canada under the CUAET but you’re missing the remark on your IMM 1442, follow the instructions below to apply for an open work permit and get a new IMM 1442. When you apply, upload a letter stating “I am exempt from paying fees under the Ukraine special measures and my previous permit was missing the CUAET remark.” Then we can issue you a new permit with the CUAET remark.
    1 Reply Last reply
    0
  • t796654517T Offline
    t796654517T Offline
    Gen 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Можливо, хтось користувався нотаріальними послугами в Канаді і може порадити українського нотаріуса в Онтаріо? Заздалегідь дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    Враховуючи те що нам дають додатково ще три роки опен ворк перміту це буде ускладнювати отримання апрува по гуманітарної програмі, бо збільшує шанси пройти по звичайним програмах. Мати 6 років а Канаді і не отримати ПР у віці 24 роки, ну не знаю, що тоді говорити про родини з дітьми та тих кому за 40-50 років.
    1 Reply Last reply
    0
  • t864519869T Offline
    t864519869T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Арсений) у вас не сильный кейс) вы один, вам 24. Вы можете переезжать в новую провинцию каждый месяц. И язык за 6 лет выучить и даже жениться ) но, точно не по гуманитарке идти 🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория Viktoria
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи подавав хтось по цій програмі родичів після : 1)отримання PR по гуманітарній програмі? 2)після одруження? Тобто якщо до анансування програми не було PR чи не було родинних звʼязків: чи можна подаватися, та чи багато додаткових запитів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t551458709T Offline
    t551458709T Offline
    Arseniy
    wrote on last edited by
    Нікого не хвилює, що може або не може статися через 6 років. На сьогодні прохідний бал задає вимоги. Всі можуть переїхати і отримати піар в атлантичних провінціях, незалежно від віку. В мене вже сильний зв'язок з провінцією Онтаріо. І як я вже сказав з мовою проблем немає, проблема в тому, що максимальний бал за англійську не змінює ситуацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Та можна, чому ні? Вона висить на порталі 60, здається, днів. Якщо за цей термін отримаєте ендорсмент, все гуд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    Українцям будуть продовжувати ворк перміт на 3 роки, але вже платно, треба податися до 31.03.2025. Питання що робити якщо подалися до 31 березня 2024 і досі тиша. Теж пошлють на платно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t989183451T Offline
    t989183451T Offline
    Rostyslav
    wrote on last edited by
    Мы подались после свадьбы, пока ждём АОР, ничего дополнительного изначально не подавали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Thalassa 🌚
    wrote on last edited by
    Добрий день. Можете поділитися інструкцією, що робити після ендорсменту, ми теж поки що чекаємо, хочу почати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Thalassa 🌚
    wrote on last edited by
    В мого чоловіка в сертифікаті Селпіп є загальний бал, ми теж здивувалися. Розбіг в нього від 5 до 8, загальний поставили 7. Але ніде в анкетах нема загального балу, треба заповнювати кожний скіл окремо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t870249848T Offline
    t870249848T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Подалися 7 березня та тиша. Найбільше, що турбує, що у доньки візітор до вересня 2024 року. Подалися з її новим паспортом та досі тиша. Не знаю, що робити взагалі
    1 Reply Last reply
    0
  • t864519869T Offline
    t864519869T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Ясно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t612414642T Offline
    t612414642T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Вклеювала у лютому цього року. Після подачі усіх даних розгляд тривав 4 дні, запит на паспорт, і за 8 днів отримали паспорти з вклеєними візами. Мамі дали лише на рік, по терміну ворк-перміту. Мені і доньці до кінця паспорту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марічка
    wrote on last edited by
    Програму розробляли, "лобіювали" і продовжують це робити українці з діаспори, які вже тут виросли, якщо б не вони - нічого б не було, це їхня ініціатива і титанічна волонтерська праця, урядові структури це вже просто виконавці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктория Viktoria
    wrote on last edited by
    Можно напишу в личку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марічка