PR CUAET
-
Вітаю! Хочу поцікавитися як має виглядати підтвердження досвіду роботи з України? І якщо цей досвід був не офіційний (не записаний у трудову книжку)? Це має бути просто employment verification letter (лист з описом діяльності на посаді) від роботодавця(-ців), чи потрібна інформація з бухгалтерії/податкової? Дякую!
-
Я теж неоплатив. Ви якось оплачували?
-
Дякую, я думала, що тепер лише чекати потрібно, поки попросять
-
Дякую зрозумів :)
-
У нас схожа ситуація- приїхали заради дитини, тут хороші програми реабілітації. В Україні ми не можемо оплатити і в Европі також) а тут працюеш і дитина розвиваеться. Думаемо подаватись по програмі самостійно. Поки не можу зрозуміти які документи потрібно підготувати для подачі. Можливо е ссилка на державний ресурс з переліком документів? Щоб по трошки готувати) Буду вдячна❤
-
Вітаю! Люди, хто подавав Expression of Interest for Ontario, куди ви загружали Attestation Form?Пишуть, що в Supporting documents, але я не бачу такої вкладки тут у профілі🤷🏻♀️ Буду вдячна, якщо тикнете пальцем у скрін 🤗
-
Ні, не треба. Якщо вам прийде лист e-coPR під час поїздки треба cконактувати з ircc і описати ситуацію, що ви закордоном. Ніяких доказів наводити не треба. Вам скажуть що далі робити (по суті повідомити коли повернетесь в Канаду щоб повторно вислали coPR і ви вказали там фото, адресу і тд для пластикової картки).
-
Чи потрібно якісь документи відсилати до IRCC перед поїздкою чи після поїздки ?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, контакти україномовного нотаріуса в Галіфаксі. Дякую.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Оплатите ее и через веб форму попросите добавить
-
Та я просто затупила і не оплатила біометрію одразу. Тепер думаю, що із-за цього може бути затримка.
-
Вам пока рано переживать. Прошло очень мало времени. Просто подождите, наберитесь терпения
-
Якщо не reunification програма і виїжджаєте до того як прийшов e-coPR, то можна. Але перевіряйте імейл регулярно, щоб коли прийде e-coPR вчасно відповісти що ви закордоном і перенести його прийняття
-
А є номер телефону IRCC який прикріплений до цієї програми щоб можна було зателефонувати їм?
-
Мені дуже допомогло, бо спочатку було жахливо
-
Це допоможе генерувати ідеї, структурувати свою відповідь та підтягнути письмо заодно
-
Я подала 26 і досі нічого🤷♀️
-
Дуже важливо багато практикувати , особливо говоріння, у мене були великі проблеми з генеруванням ідей та frozen brain during my speech. Я коли слухала їх міні курс, там є прикольний тіпс для спікінгу, я пробувала декілька разів, це допомагає. Знаходите тест, починаєте говорити на час. Потім пишете свою відповідь вже не на час, перечитуєте вголос, потім знову на таймері намагаєтеся по пам‘яті відтворити своє написане, краще декілька разів, поки не вкладетеся в час і не будете говорити без поспіху та без е-кання
-
дякую!
12 Jan 2024, 17:45
23484/474652
4 days ago