PR CUAET
-
Немає такого способу нажаль)))
-
Мене це теж цікавить Повна тиша майже 5 місяців
-
Через 2 недели. Я так понимаю они хотели уже отправлять карту но выяснилось что фото не подходит и сколько теперь снова ждать неизвестно..
-
А ви виїжджали коли вже був у вас портал 1 ? Бо ми лиш в липні здали біометрію і все більше нічого не приходило А в портал 1 потрібно підтвердити що перебуваємо в Канаді
-
Краще на телефоні мати відкрито гілку Слоти можливі дати. А ловити сам слот з компютера
-
Здравствуйте, кто нибудь получал справку о не судимости с Турции . Подскажите пожалуйста компанию или вы брали через посольство ?
-
Французькою це REEE, передаю те, що сказали в банку. Як буде - подивимося.
-
З 16 лютого теж тиша , ще не дійшла черга😔
-
В тій гілці є бот який висилає сповіщення коли є слоти. Якщо сповіщення нема то не було і слоту. Значить консульство Торонто нічого не викладало. Підозрюю значить скоро мали б викинути багато якщо так довго нічого не було. При наймні надіюсь на це.
-
Дякую))
-
Та я бачу просто люди пишуть чому їм не прийшло , пишу з цілю дати їм знати що вони такі не одні))) аби хоч. До кінця року отримати якісь просування
-
Пишуть же люди обробляють наразі грудень , тобто ще січень перед нами а потім тільки лютий, так само чекаємо, нервуємо ,але маємо що маємо