PR CUAET
-
t.me/prcuaet/19036/277861 Как вернется паспорт напишу.
-
Было написано «не четкое, тени и всё такое» 😔
-
А де саме знайти в податковій ту форму Ф14? Це запит про суми виплачених доходів?
-
Як на мене, то потрібно. Оскільки при подачі на PR ви будете вказувати свою travel history й прикріпляти скани закордонного паспорта з усіма печатками. Тому можуть запросити повторно робити довідку про несудимість.
-
Когда вам в Канаде будет 64 года и вы продадите application for OAS(пенсия по старости при условии что прожили в Канаде 10 лет и более) , то там надо указать размер пенсии, которую получаете из-за границы- она уменьшит GIC(Guaranteed Income Supplement- самая большая добавка к пенсии по старости - при отсутствии дохода составляет сейчас 1800СAD в месяц)
-
Дякую за інформацію
-
Продовжують за 2 місяці до закінчення паспорта Зараз вам не подовжать
-
Доброго ранку, певно я погано шукала в чаті, бо не знайшла відповіді. Питання таке, є паспорт з візою вклеєною візою, паспорт до кінця 2025 року, якщо я хочу не міняти паспорт а продовжити його я ж не маю букати апоінтмент в консульстві, вірно? Я можу просто прийти і вони продовжать паспорт?
-
Сьогодні дзвонив в IRCC. Когжного місяця дзвоню з запитом де мій АОР від 7 листопада 2023 )))) Але прочекавши на лінії 2 рази по пів часа я не зміг отримати відповідь будь яку, тому що тезхничні проблеми сьогодні і оператори нен можут зайти до твого файлу Спробую після обіду зателефонувати. Треба бути на позитиві. )))) Усім добра
-
По порталу один для подтверждения нахождения в Канаде, обычно Какие документы прикладывают? Подойдёт ли договор на аренду квартиры, канадские права?
-
Там така ситуація що я працювала 1,5 роки там і вивела компанію нарешті на рівень щоб податись на номінацію. Короче, продовження драми. Я попросилась назад і мене взяли 😅 тепер ще треба відмовитись від офера який отримала 🫣🫠
-
Доброго дня, питання по Visitor records щоб показати останній вʼїзд в Канаду (не має штампу в паспорті): Подаюся вже тиждень на порталі, не виходе-помилка і усьо В когось вдавалося отримати в електронному вигляді чи яка альтернатива? Дякую всім гарного дня🙏