PR CUAET
-
Доброго ранку, певно я погано шукала в чаті, бо не знайшла відповіді. Питання таке, є паспорт з візою вклеєною візою, паспорт до кінця 2025 року, якщо я хочу не міняти паспорт а продовжити його я ж не маю букати апоінтмент в консульстві, вірно? Я можу просто прийти і вони продовжать паспорт?
-
Сьогодні дзвонив в IRCC. Когжного місяця дзвоню з запитом де мій АОР від 7 листопада 2023 )))) Але прочекавши на лінії 2 рази по пів часа я не зміг отримати відповідь будь яку, тому що тезхничні проблеми сьогодні і оператори нен можут зайти до твого файлу Спробую після обіду зателефонувати. Треба бути на позитиві. )))) Усім добра
-
По порталу один для подтверждения нахождения в Канаде, обычно Какие документы прикладывают? Подойдёт ли договор на аренду квартиры, канадские права?
-
Там така ситуація що я працювала 1,5 роки там і вивела компанію нарешті на рівень щоб податись на номінацію. Короче, продовження драми. Я попросилась назад і мене взяли 😅 тепер ще треба відмовитись від офера який отримала 🫣🫠
-
Доброго дня, питання по Visitor records щоб показати останній вʼїзд в Канаду (не має штампу в паспорті): Подаюся вже тиждень на порталі, не виходе-помилка і усьо В когось вдавалося отримати в електронному вигляді чи яка альтернатива? Дякую всім гарного дня🙏
-
Підкажіть будь-ласка, якщо подаєшся на новий OWP з новим паспортои, достатньо лише його вказати у формі IMM5710e та прикріпити скани нового паспорту та вони там самі по номеру ворк перміта або UCI зматчать усе, або краще приаттачити як additional documents скани старого паспорту по якому видали минулий OWP + пояснювальну записку? Дякую
-
Плюс можна виписку з банк картки про оплати тут за період
-
Вам не надо upload старый паспорт как additional documens, указываете только новый паспорт в процессе заполнения application, затем сканируйте новый паспорт и download и затем upload to application. Старый паспорт в application показывать нигде не надо.
-
Наскільки я зрозуміла пояснення в банку, йдеться про податки на прибуток по цьому рахунку. А власні і державні гроші просто повертаються.
-
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, сдала медицину, на руки получила трекинг лист, его нужно куда-то подгружать или врач все сам загружает в IRCC?
-
Спасибо, значит сами разберутся. А то я уже и letter of explanation накидал :D
-
Я про пункт про те, якщо дитина не захоче забирати на навчання (оскільки воно наприклад діє тільки на території канади). А якщо наприклад ми переїдемо в іншу країну і дитина захоче здобувати освіту там, або в США захоче поїхати вчитись, що тоді, дарувати гроші Канаді?