PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, може у кого був досвід. Прийшов запит на медицину на всіх членів родини. Чоловік в Україні, він буде здавати. Ми з дитиною в Канаді, здавали тут меньше двох років тому (вересень 22) Чи варто підгрузити свої старі форми через веб форму, чи краще перездати? Я на сайті знайшла, що медицина дійсна 5 років. З заявкою, коли я подавалась на федеральний етап, я не підгружала мед.екзам. І якщо Ви також відправляли свою медицину через веб форму, чи треба супровідний лист підкладати і якщо так, що там писати? Дякую за допомогу)
-
Якщо знайшла купу помилок про подачі на візу і причому великі помилки бо мені допомогати усе оформляти «допомогатори за гроші, які нічого не розуміли» і якщо тепер я подамся на продовження і вкажу усю інформацію як є і напишу loe то всеодно можуть відмовити?(((
-
Я вже ловлю з грудня скоро рік
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто володіє інформацією: якщо мій чоловік зараз подасть заяву на оформлення нового закордонного паспорта в Консульство в Едмонтоні (військовий квиток, довідки, запис в Резерв+ є), то чи зможе він і отримати готовий паспорт в Едмонтоні? Чи потрібно буде їхати отримувати паспорт в Україну? Сьогодні почули такі чутки і не знаємо, чи це правда.
-
Поздравляю 🥳 Документы дозапосили?
-
ні, на жаль Тільки якщо до закінчення паспорту менше 2 місяців можна прийти і вам поставлять печатку продовживши його на 5 років таким чином.
-
Або дорого і швидко. Або дешево і лотерея "встигни зловити слот".
-
Найшвидший варіант це поїхати в Європу і зробити там.
-
🇨🇦🇨🇦🇨🇦 ‼️‼️‼️ Date and time of round: August 14, 2024 at 14:04:45 UTC CRS score: 509 (Canadian Experience Class) Invitations: 3,200
-
Если проблема со слотом то можете просто заплатить людям которые вам его найдут . Мне по крайней мере так проще было , если будет актуально то напишите , могу поделиться контактами