PR CUAET
-
В Іспанії має бути робоча віза Як це обійти і зробити там паспорт?
-
Добрий день. Чи виходило у вас оплатити на Апостиль послуги канадською картою? Щось у мене не проходить платіж
-
Я про це думаю, але наприклад в Польщі вказано в переліку документів песель/дійсна віза/карта побиту і тд
-
Добрий день, якщо IRCC потребує додаткові документи, вони запросять в одному імейлі чи можуть їх запросити в різних, через деякий час?
-
Якщо прийшов запит то на жаль треба здавати. Веб форма тут не допоможе бо часу обмаль. Вони її можуть і не побачити вчасно. Хіба що писали люди хтось добився зарахування після дзвінка на гарячу лінію. Але це скоріше виключення ніж правило
-
Можете спросить завтра , на презентации с имиграционными офицерами НЛ.
-
🌟 ЗАВТРА - Постійне резидентство: Як отримати посвідку на постійне проживання в провінції - презентація // TOMORROW - PR: How to obtain PR in NL? Presentation with Office of Immigration and Multiculturalism docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf52EyzJpfdpjgtnA8ti4l1xXb47TTPtyA5B2pp51LLVHFMzA/viewform
-
Доброго ранку. Який наразі термін виготовлення дитячого паспорту? І якщо в батьків відсутня дія і банки є можливість запису ?