PR CUAET
-
В мене у статусі пише, що 4 покинула Україну, а 10 прибула до Торонто. Воно так завжди. Інформації немає, в якій країні грузять на літак до Канади. Скоріше всього в Польщі, але це ніколи не пишуть. Тому, якщо днів 10 не відслідковується, то нічого страшного.
-
Ми допомагаємо це робити
-
-
Только что вот такое письмо пришло
-
В инструкции про заполнение форма IMM 0008 написано что она должна быть подтверждена (validate) двумя штрихкодами и эта книжка должна находится в верху или внизу формы когда форма заполнена. Но эта кромка не появляется когда форма закончена. Подскажите пожалуйста 🙏
-
Спасибо 🙏.Стандартное письмо как для всех.Я все документы из этого списка приложила при подаче,кроме пейстабов.
-
Чіткого плану в аплікації вказувати не обов’язково. Я не вказувала. Але перше питання зазвичай це мета вашої поїздки. І тут бажано розказати вже детальніше що власне в Штатах ви хочете побачити і чого ви туди ідете.
-
Дякую за відповідь
-
@OstapBosak подскажите пожалуйста - В инструкции про заполнение форма IMM 0008 написано что она должна быть подтверждена (validate) двумя штрихкодами и эта книжка должна находится в верху или внизу формы когда форма заполнена. Но эта кромка не появляется когда форма закончена. Подскажите пожалуйста 🙏 как валидировать эту форму????
-
А ви що не прикріпляти електронне фото до аплікації? Ми проносили роздруковані фото, але за них навіть ніхто і не спитав.
-
Привіт всім Хто зустрічався з такою помилкою в imm5710?
-
Чоловіків призовного віку обслуговують лише після оновлення даних, і в Польщі, і в Канаді. Зараз це обов'язкова вимога.
-
Доброго дня,чула що в Польщі відновили подачу на паспорт для чоловіків,не знаю чи це правда А в Канаді можна зробити паспорт чоловіку Чоловік не ставав на облік військовий Хтось може поділитися досвідом будь ласка Дякую
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Ага , дякую 🙏