PR CUAET
-
Так, тільки основний аплікант має бути в Канаді. Інші (депенденти) де хочуть
-
Вона також на місці і в Німеччині така видається на трьох мовах. У мене доречі виникло питання. Батьки замовляли довідку в Німеччині десь в грудні, а поїхали вже в Канаду в березні, то мабудь буде дозапит на свіжу?
-
Що ви маєте на увазі «основному апрліканту»? Тобто якщо я подаю маму + тата, то саме мама має виконати ці умови, так? А тато? Буду дуже вдячна за розʼяснення. Часу дуже мало залишилось, але саме це, можливо, дасть поштовх моїм все ж таки наважитись на цей крок - крок подачі🙏🏼
-
Вивчити французьку до слб7 і в першу ж вибірку франкофонів потрапити( там бали 400, 430, були і 380)
-
Доброго дня! Хто підкаже, син зробив новий паспорт і до цього паспорта уже є новий WP. Потрібно податися на візу у новий паспорт, йому 19 р. Яку саме аплікацію потрібно заповнити, форма IMM 5257 і IMM 5707? Дякую
-
@Lev_Abramovich7
-
Да уже начала читать этот гайд . Спасибо вам
-
Почніть з офіційного сайту, потім проконсультуйтеся з консультантом чи адвокатом, у якого є позитивні кейси по цій програмі. Подивіться тут у закріплених інформацію. Також у гілці Вебінари. t.me/prcuaet/2427/276566
-
Будьте ласка, хто переробляв 5406 форму. ( не внесли канадського родича)Порадьте як Ви це зробили? Номеру файлу ще немає.
-
atimmigrationlaw.com/
-
По канадському родичу у них вже є інформація, яку вони побачать з UCI
-
А для чого вносити в цій формі канадського родича? Питають інфу в цій формі тільки по людині або людям яким потрібен пр
-
Я дуже дуже дякую Вам за інформацію🙌🏼 Можете ще підказати, будь ласка, вартість цієї програми? 🙌🏼
-
Годика 2😅😅
-
Спасибо большое за ответ 🙏
-
Ну, я вже вчу. Почала ще в березні з нуля. Але, щоб здати її на CLB7, ще треба багато часу 😂
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/apply.html тут розписано як подаватись. Також у чаті можете шукати або питати людей, якщо виникають питання.
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Доброго дня! Хочу податись на pr по програмі родинних стосунків (брат має pr вже два роки). Із чого починати? Якщо можна, дайте посилання га портал, де заповнюються форми і підкріплюються документи. І ще цікавить, якщо дочці 23 роки, не одружена, я не можу її включити у свою заявку? Як їй податись на pr? Будь ласка, підкажіть 🙏. Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
235183/464333
4 minutes ago