Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Сьогодні хтось отримав АОР, хто подався 22 квітня. PNP NON-EE
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    спасибо! наблюдаем. брак свежий, поэтому особенно интересно. удачи. при наличии eligibility вероятность того, что честность отношений их удовлетворила и дозапросов не будет по отношениям, очень высока
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    Дякую. Ольга вже скинула силку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    привіт, товариство після отримання FD (статус в gckey оновився на August 13 - Final Decision: Application in progress, я так розумію це вже FD?) можна використовувати kai метод і відіслати ірсс відразу свої дані? Та взагалі каі метод це вважаєтсья якимось шахрайством чи обманом?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ні, не потрібно. Якщо ви подалися до закінчення поточного, то поки чекаєте на рішення у вас буде так званий maintained status (s буде право жити і працювати)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Так, є процедура відновлення загубленого документу. Терміни 6 тижнів, ціна 35 дол (плюс витрати на пошту)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вчора обновили сторінку з правилами подачі для CUAET: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html А саме додали вже тепер офіційне підтвердження що подаватися на продовження можуть ті хто отримав CUAET до Лютого 2024го, і хто прибув в Канаду до кінця Березня 2024го. Інструкції з подачі на новий чи продовження старого перміту можна знайти тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html Судячи з інформації на сайті подаватися на новий перміт можна до кінця березня 2025го року. Якщо на ваших пермітах залишилося менше року, я б рекомендував подаватися вже зараз. Якщо ж у вас 1,5-2 роки є в запасі, можливо є зміст почекати і податися пізніше, щоб максимально продовжити час перебування в Канаді. Якщо вам потрібна наша допомога в подачі заявки, звертайтеся
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вчора обновили сторінку з правилами подачі для CUAET: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html А саме додали вже тепер офіційне підтвердження що подаватися на продовження можуть ті хто отримав CUAET до Лютого 2024го, і хто прибув в Канаду до кінця Березня 2024го. Інструкції з подачі на новий чи продовження старого перміту можна знайти тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html Судячи з інформації на сайті подаватися на новий перміт можна до кінця березня 2025го року. Якщо на ваших пермітах залишилося менше року, я б рекомендував подаватися вже зараз. Якщо ж у вас 1,5-2 роки є в запасі, можливо є зміст почекати і податися пізніше, щоб максимально продовжити час перебування в Канаді. Якщо вам потрібна наша допомога в подачі заявки, звертайтеся
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Веб форма => теж помилка Відповідь приблизно через 30 днів В personal history не має бути гепів, але може одна на другу накладатися якщо щось ремоут
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Metin
    wrote on last edited by
    Спасибо.Но я за это как раз меньше всего переживаю☺️Считаю,что если все честно,ничего доказывать не нужно,просто предоставляешь информацию,которую просят:)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Добрий день. Перенесла ваш запит у відповідну гілку. t.me/prcuaet/82544
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Добрий день. Заповнюю форму schedule А (background/declaration). Це додатковий запит IRCC (при заповненні первинної заяви її не було у формах, які треба було заповнити). Коли натискаю «validate», дає error. Чи була у когось така ситуація? Як знайти технічну підтримку чи які варіанти? Можливо, там, де заповнюю свої employment, пишу що поточна у мене ongoing. Коли натискаю «validate», програма хоче, щоб я написала дату закінчення роботи, якщо пишу поточну дату, все одно не виходить. Із варіантів проблеми - є періоди, які співпадають (я і працюю, і навчаюсь, і подорожую). Я той же самий період повторюю для роботи, навчання і подорожей. Підкажіть, будь ласка, що роблю неправильно, який вихід?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/39954/176124 Ось тут відповідь на ваше питання. Чому при реєстрації аккаунта вам видає 0 Спойлер - ви не набираєте достатньо для того щоб стати eligible Радимо вам перевірити: 1. Чи в вас ТІР 0-3? 2. Чи в вас достатньо коштів як proof of funds (актуально для FSW stream) 3. Чи в вас всі частини англійською мови відповідають рівню CLB7 чи CLB5 (залежно від вашого ТІР) 4. Чи є ВЕС? Чи ви правильно ввели його номер? 5. Чи в вас є мінімум 1560 годин на офіційному пейролі в Канаді? (Актуально Для СЕС) 6. Чи ваш мовний тест не протермінований? 7. Чи вказали ви, що ваш job offer надає вам 0 балів, бо він не є valid, оскільки він CUAET, а не LMIA/LMIA exemption based ? (Не впливає на еліджібіліті, але суттєво впливає на бал) 8. Чи набрали ви мінімум 67 зі 100 по шкалі FSW? (Актуально для FSW stream)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Lukianenko
    wrote on last edited by
    Добрий день. Заповнюю форму schedule А (background/declaration). Це додатковий запит IRCC (при заповненні первинної заяви її не було у формах, які треба було заповнити). Коли натискаю «validate», дає error. Чи була у когось така ситуація? Як знайти технічну підтримку чи які варіанти? Можливо, там, де заповнюю свої employment, пишу що поточна у мене ongoing. Коли натискаю «validate», програма хоче, щоб я написала дату закінчення роботи, якщо пишу поточну дату, все одно не виходить. Із варіантів проблеми - є періоди, які співпадають (я і працюю, і навчаюсь, і подорожую). Я той же самий період повторюю для роботи, навчання і подорожей. Підкажіть, будь ласка, що роблю неправильно, який вихід?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6092319790T Offline
    t6092319790T Offline
    Marta
    wrote on last edited by
    А ще прохання ділитись своїм досвідом по будь яких програмах, провінціях, подачі на вп, пр. Подались на вп - допоможіть ближньому податись)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana Metin
    wrote on last edited by
    Я не знаю,поможет ли это вам .Мне нужно было в другой форме внести изменения.Я через веб форму написала письмо в произвольной форме что в такой то такой то форме,в таком-то таком пункте сделала ошибку,.Позже от IRCC пришлю письмо,с просьбой пере заполнить и отправить им новую форму.Правда на тот момент меня на тот момент у меня уже был АОР.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Почитайте лінк що вам надано. Десь в аплікації була помилка якщо СЛБ 7+ все, є рік Канади, є пруф оф фандз для fws, є ВЕС
    1 Reply Last reply
    0
  • t651052558T Offline
    t651052558T Offline
    Iryna Pshenychna 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Так, дякую. CIBC вийшло з першого разу. До цього намагалися сплатити кілька разів зі Scotiabank, але оплата не проходила
    1 Reply Last reply
    0
  • t558288718T Offline
    t558288718T Offline
    Лілія Бондар
    wrote on last edited by
    І ще підкажіть, переклад документів, який робили в Україні, для заявки на pr не підійде?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Stolova
    wrote on last edited by
    Цікаво з якої дати рахуватиметься продовження ВП. З дати закінчення поточного чи з дати подачі на новий ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags