PR CUAET
-
Надайте їм знову ту інформацію шо вони хочуть і повинно швидко прийти. В мене трохи інакша ситуація була,але накштал такого. Я відповіла на їх лист,надала всю інформацію а потім IRCC вирішив надати моїй дитині другий UCI і я також чекала десь 15 днів,потім знову написала їм і з поясненням стосовно UCI і вони прислали портал протягом 2 днів
-
Якщо ви подалися на новий ВП то ви легально знаходитеся в країні до прийняття рішення
-
Вітаю! Бачу багато повідомлень що люди отримують запрошення на біометрію і відразу AOP. Мій кейс: подача 11.12, запит на оплату біометріі 30.07 , в якому було вказано що після оплати я отримаю лист з подальшими інструкціями щодо запису на здачу біометричних даних. Але пройшло вже два тижні і тишина! Тобто, ні запрошення на запис біометріі ні АОР я ще не отримала. Скажіть чи хтось також стикався з такою ситуацію?
-
Доброго дня, чи може хтось порадити іміграційного консультанта
-
Я коли надавала їм інформацію,відповідала і пересилала попередні повідомлення. Мені так адвокат порекомендував. Я намагалась їм додзвонитись декілтка днів і все було безрезультативно,постійно казало шо вони зачинені,хоча дзвонила у робочі години .
-
Я цікавилася цим питанням теж,якщо більше 10 тис доларів,то треба декларувати на рекордні.Якщо гроші від продажу нерухомості,то треба виписку з банку,що ви зняли ці гроші.Бо в Україні сума більше 50 тис грн має проходити обов'язково через банк,якщо це дії з нерухомістю.Договору купівлі продажу їм замало.
-
І взагалі ви шось довго чекали,треьа було розпочинати їх тормошить через місяць.