PR CUAET
-
Вітаю
-
Ну супер!
-
Можливо наступного тижня дійде
-
Юхууу Блін я 13.11 і нема
-
Тобто ,я зможу зняти валюту з валютного рахунку , взяти виписку з цього ж банку ,договір купівлі продажу і перевозити готівкою через кордон ,декларуючи ці гроші.
-
Чекаємо Такій різнобій
-
Ми 11.11 подали документи, 29.12.23 здали біометрію, eligibility так ще і не отримали
-
Можу Вам дати контакти дівчини, через яку ми відправляли до Німеччини мамин паспорт на вклейку візи. Вони раніше вклеювали візу навіть якщо вийшов строк 30 днів. Як зараз не знаю, запитайте. У них ще є група в телеграм зі всією інформацією
-
Не треба підстраховуватися В листі чітко сказано, що якщо вже відправляли то просто уточнити цей момент
-
Того, чого не було в аплікації
-
Ті хто вже з ПР або майже, підкажіть будь ласка, вам коли приходив eligibility requirements approval letter з дозапитом на документи, ви все знову відправляли (police certificate, passport, relationship documents etc), або тільки те, чого не було в аплікації? Пише що не обов'язково знову посилати всі документи якщо вони вже є в аплікації, і про це їм написати, але хто знає, може краще підстрахуватися і знову все відправити їм на email?
-
Скажіть , будь ласка, скільки часу йде доставка dhl, якщо написано, що вже загрузили і скільки часу потім в консульстві Едмонтона вноситься в базу для отримання?
-
Зважайте, що змогли податися, ще не значить, що все зробили правильно і отримають WP, тому я б радила або покладатися на себе або звертатися до професіоналів. Бо блогери-«експерти» в Інстаграмм та тут багато можуть нарозповідати.
-
На жаль,ні
-
Да она иммиграционный консультанты, адвокат не знаю там какой был
-
Треба всіх вносити. І тих, хто має PR або громадянство. Вже дуже багато написано про це раніше.
-
Воно то так - щодо легального перебування. А ось як працює провінційне страхування на цей час? Або ж страховка від імплоєра?
-
Скільки взагалі займає виготовлення паспорта? В листі с трекінгом написано 90 днів, але то написано.. як воно є в реальності? Чи вони притримуються тих 90та днів? Дякую.
-
О, дякую, може встигнемо забрати до школи
-
Мені сьогодні прийшов тренінг номер, написано що прибуття 26серпня, а скільки вносить консульство в базу я не знаю
12 Jan 2024, 17:45
235276/441542
2 minutes ago