PR CUAET
-
Не треба підстраховуватися В листі чітко сказано, що якщо вже відправляли то просто уточнити цей момент
-
Того, чого не було в аплікації
-
Ті хто вже з ПР або майже, підкажіть будь ласка, вам коли приходив eligibility requirements approval letter з дозапитом на документи, ви все знову відправляли (police certificate, passport, relationship documents etc), або тільки те, чого не було в аплікації? Пише що не обов'язково знову посилати всі документи якщо вони вже є в аплікації, і про це їм написати, але хто знає, може краще підстрахуватися і знову все відправити їм на email?
-
Скажіть , будь ласка, скільки часу йде доставка dhl, якщо написано, що вже загрузили і скільки часу потім в консульстві Едмонтона вноситься в базу для отримання?
-
Зважайте, що змогли податися, ще не значить, що все зробили правильно і отримають WP, тому я б радила або покладатися на себе або звертатися до професіоналів. Бо блогери-«експерти» в Інстаграмм та тут багато можуть нарозповідати.
-
На жаль,ні
-
Да она иммиграционный консультанты, адвокат не знаю там какой был
-
Треба всіх вносити. І тих, хто має PR або громадянство. Вже дуже багато написано про це раніше.
-
Воно то так - щодо легального перебування. А ось як працює провінційне страхування на цей час? Або ж страховка від імплоєра?
-
Скільки взагалі займає виготовлення паспорта? В листі с трекінгом написано 90 днів, але то написано.. як воно є в реальності? Чи вони притримуються тих 90та днів? Дякую.
-
О, дякую, може встигнемо забрати до школи
-
Мені сьогодні прийшов тренінг номер, написано що прибуття 26серпня, а скільки вносить консульство в базу я не знаю
-
Учасники постійно запитують одні і ті ж загально доступні посилання, і якщо хтось вже подався/отримав новий вп і знає відповідь на запитання- прохання відписувати. Погоджуюсь, якщо є потреба- брати консультацію.
-
Якщо вам вже дали трек, то швидко. Нам прийшло за тиждень.
-
Вітаю!🎉 А ми 7.11 подали і нема ще eligibility😔
-
Спасибо!
-
Диппошта з України до Канади десь 2 міс
-
Хоча виготовлений був досить швидко, а от з доставкою трохи більше, якраз попали на 'технічну перерву у видачі'
-
Кто ждет карты с начала июня?
-
Це виготовлення + доставка?
12 Jan 2024, 17:45
235284/431160
2 minutes ago