PR CUAET
-
Тут все дуже індивідуально)
-
почти. 31 декабря относится только лишь к бесплатной подачи на вп. если вп уже одобрен при получении визы - есть письмо одобрение, то можно ехать, когда угодно. вы мешаете в кучу 'подача' и 'получение'. получить вп по письму, когда угодно пока действует письмо, а подача из канады бесплатная (или в аэропорту ртом, или в канаде онлайн) до 31 декабря
-
Дітям дадуть на термін пермітів батьків або на термін дії їхніх паспортів - дивлячись, що закінчюється раніше.
-
ничего не поменялось для тех, кому визу одобрили 4+ февраля. дедлайн 31 декабря 2024 на бесплатное продление
-
Привіт. Відгукніться чоловіки хто подавався на паспорт в Оттаві недавно. Якщо не генерується в чоловіка qr у Резерв+, чи приймають без нього? Дякую.
-
У меня подача 2.11 Після AOR та біометрії тихо Але я писала в офіс IRCC вони сказали що аплікацію бачать всі додані документи бачать Та кажуть чекати
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, куда нужно ввести номер АОР, я зарегистрировалась в GCKey, но меня просто гоняет по кругу, я не понимаю, как IRCC привязать к GCKey?
-
а в чем проблема? муж до 31 декабря бесплатно подается на продление. вы до 31 марта 2025 за денежку.
-
Эх. А я расценила надпись "extended" рядом с датой 31.12.24, что срок увеличен до 31.03.25...
-
Я писала уже несколько раз, что мы УЖЕ въехали, в том числе муж, и у нас УЖЕ есть WP, Повторюсь, вопрос был про подачу заявки на продление WP
-
В нас подача 7 листопада, біометрія 28 грудня, теж тихо після цього
-
В мене буде 28 серпня рівно 6 міс.
-
2 дорослих, батько і мати 60 і 61 рік
-
А скільки людей у вас в заявках?
-
Добрий день. Перечитав всю переписку. Пояснить что значить абревіатура AOR?
-
Якщо була відмова у візі США У графі provide details що писати? Рік? І що ще?
-
Добрий вечір! Якщо прийшов лист про eligibility passed, але там пише що medical exam треба пройти, але окремого листа не було, в кабінеті написано, що медицина зарахована і дата в липні. Чи потрібно знову проходити, дзвонити їм і уточнювати? А також, ніде ж не було вимог про фінансову сторону, а тепер хочуть про роботу і зарплату.
-
Я зараз в особисті вам надішлю інформаційний захід про шкільну систему, тут не дає картинки розміщувати
-
когда, тип визы, цель поездки, причина отказа, если после переподачи получили одобрение
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
235400/431644
5 minutes ago