PR CUAET
-
А нахіба вам для подачі на ПР адвокат? З ким ви вже судитись зібралися? 🤡
-
Вам і не потрібно ніц оновлювати Як буде рік система вам сама зарахує 1 рік досвіду, і вирахує бали якщо ви постарішали , чи в вас раптово вийшов термін дії тесту з англійської :)
-
буде два листа-відповіді. перший - автоматичний про відправку. другий - через кілька днів-тиждень- про передачу ваших документів до відповідального офісу (цей лист-відповідь обов'язково зберегти - він ваш доказ)
-
Дякую за відповідь! Згоден, що не треба прив'язуватись до 31 березня 2025 року. Важливо завчасно подати заявку на подовження, враховуючи строк діючого WP. З приводу статусу протягом терміну розгляду заявки було б добре знайти офіційне підтвердження.
-
Щиро дякую за відповідь.
-
Cтатус протягом розгляду залишається легальним. Про це після подання заявки ви отримуєте автоматичний лист від IRCC, там це зазначено. А от як зі страховкою під час очікування - я не знаю
-
Без QR коду не приймуть . Якщо на військовому обліку не стоїть , то в Резерв+ не зрегенерується QR
-
Кожна провінція має квоти. Цілком можливо ситуація в Саскачевані стане як в Альберті чи Манітобі
-
Скільки часу десь займає відповідь від них? Прийшло eligibility, але там треба було ще фінанси відправити. Так як інші документи вже всі у них були. Це вже означає, що скоро портали будуть?
-
Военная кафедра не считается за службу. Верный ответ не служил
-
Не хвилюйтесь так, ми приїхали у середині вересня в Канаду. За декілька днів все оформили і сина прийняли до школи. Його новий ВП вам взагалі зараз не потрібен, старий дійсний поки не отримаєте новий. Потім як прийде, передасте копію. Ви зробили переклади свідоцтва, атестату?
-
Доброго дня..в чоловіка втрачений український паспорт внутрішній.Чи можливо зробити новий закордоний паспорт або продовжити діючий паспорт. Чоловік знаходиться в Канаді.
-
Сертифікований перекладач, маєте на увазі в Канаді ? А нотаріальне завірення не потрібне для витягу з Дії ? Робили з чоловіком витяг в один день. Мені прийшла з підписом і печаткою, йому без
-
так страховка провінційна наче привєязана до воркперміту завжди, яка максимальна дата в ВП така дата на хелс карті буде, я вже оновлював декілька разів
-
Через місяців так 5 + - ,портали очікуйте
-
Дякую. Всі документи є з перекладами, окрім атестату. Бо дочка зі школа не пішла, а перевелася на екстерн в 11-й клас. Є свідоцтво про народження з перекладом, довідка про щеплення з перекладом. Замість атестата я роздрукувала з платформи HIT її оцінки за 10 клас (то два скріншоти). І це в мене без перекладу. Досада, може в розмові пояснити, що це. Або підписати назви предметів англійською...
-
Добре, дякую вам ще раз.
-
Ми приїхали після 9 класу, переклад атестату з додатком давали до школи. Можливо треба зробити переклад табелю чи що там зараз нашим дітям дають. А взагалі, дочекайтесь відповіді зі школи. Переклад онлайн можна зробити за 2-3 дні.
-
Якщо в 22 році проходила медицину. На продовження wp знову здавати?
-
Чи обов’язково замовляти цю послугу у apostilleua ?
12 Jan 2024, 17:45
Post 235615 of 389812
3 minutes ago