PR CUAET
-
Ну за 6 років навіть франсе то не так страшно
-
Я даже сподіваюсь, що щось придумають з продовженням ворк пермітів. Тому що ми привʼязані до Квебеку( наша особиста ситуація) і я дійсно хочу вивчити французьку!
-
Я не стверджую, але маю особисту субʼєктивну впевненість, що не буде дуже великої проблеми продовжувати дозвіл на роботу. Тому не потрібно думати, що три роки це критичне обмеження. Якщо почати і діяти, буде видно, що ви намагаєтесь інтегруватись. І з часом неодмінно знайдуться варіанти через яку програму отримати постійного резидента. Ці програми змінюються і війна не збирається закінчуватись, на жаль
-
@OstapBosak Остапе розтлумачте, будь ласка. Я розуміла так , наприклад, я прибула 1 січня 2023 року. Маю ворк пермит, працюю. Отримую ПР. Щоб подати на громадянство Канади мені зарахують 1 рік по ворк пермит, та два з піаром. Я буду мати три роки. Тобто 1 січня 2026 року я можу подавати на громадянство. І ще запитання, два роки перебування тут з піаром повинні бути неприривні, або можно приїхати на півроку, потім ще на півроку і скажемо подати 1 січня 2027 року? Дякую зазделегідь. У статті саме написано навпаки. З роки з піаром, а куди діти рік без піара, але з ворк пермітом