PR CUAET
-
Там не може бути порожнє місце, вписано моє прізвище і вигадане імя та по-батькові, де національність стоїть прочерк. Є документ, де написано, що батько вписаний зі слів матері.
-
Теж цікавить офіційна інфо чи пояснення. Бо пише податись до якогось числа, а відповіді зворотньої ніякої може не бути пару місяців. То чи вважається що ти подався вчасно і маєш легальний стасус на час розгляду.
-
@OstapBosak добрий день, а підкажіть, будь ласка, чи зараз lmia global talent на паузі чи можна подаватись? Роботодавець каже, що на 3-4 міс зупинено, хоча вже все підготували і тд. Цікаво чи це дійсно так, бо новини не знайшла саме про це
-
Хто знає коли наступна дип. пошта в Оттаву? Хочу зрозуміти чи є сенс замовляти DHL А також питання щодо паспорту в дії. Хто знає на який стадії він має там відображатись?
-
Якщо подавитись за 30 днів ,то коли він закінчиться ви не зможете отримувати медичну страховку. Як зараз в моєї дитини.
-
Дякую.
-
Черга очікування не впливає на можливість зловити слот. В моєму випадку це допомогло - бо дані автоматично підтягнулись. Тобто в мене вийшло зловити слот і вибрати зручний для себе час при цьому лише тоді, коли була в черзі очікування.
-
Когда Вы подаетесь на новый пермит, то Вам сразу приходит письмо от IRCC. Это и является подтверждением Вашей подачи.
-
Їм вже написали скрипт що відповідати. Нам кажуть те саме. 16 листопада подача. Є заявки від 6-7 листопада. Відповідь та сама. Ми звертались до депутату - на їхній запит їм відповили слово в слово.
-
Я вам написала в приватні
-
Виготовлено але не доставлено, так? В мене такий статус але чомусь в дії не зʼявився 🤔
-
Писали, що має бути в вересні-жовтні. Паспорт відображається в Дії коли зʼявляється статус «документ виготовлено».
-
Ні, бо відповідь - немає строків. Депутат може сприяти якщо вже пройшли строки. Тут вони все класно придумали - немає строків - немає за що відповідати
-
Тобто навіть депутат не посприяв? Я також думала звертатися в наступному місяці
-
ІDможна зробити просто як посвідчення особи, без ліцензії водійської. Здається з 14років доступне до виготовлення. У реджистрі
-
Підкажіть будь ласка, що Ви відповідали по питанням finance? Тато не працює?
-
Якщо в когось так же буде – повне видалення (разом з даними) та перевстановлення дії допомагає
-
Добрий день, чи було у когось, що final decision по карті зроблений, а в друк не відправили? 7.06 eCoPr 05.07 попросили переробити фото 1.08 final decision І все 🫠
-
Так
-
Почистити кеш браузера. Або просто спробуйте зайти з вкладки інкогніто. Це повинно спрацювати.
12 Jan 2024, 17:45
235753/429575
8 minutes ago