PR CUAET
-
@OstapBosak Остапе розтлумачте, будь ласка. Я розуміла так , наприклад, я прибула 1 січня 2023 року. Маю ворк пермит, працюю. Отримую ПР. Щоб подати на громадянство Канади мені зарахують 1 рік по ворк пермит, та два з піаром. Я буду мати три роки. Тобто 1 січня 2026 року я можу подавати на громадянство. І ще запитання, два роки перебування тут з піаром повинні бути неприривні, або можно приїхати на півроку, потім ще на півроку і скажемо подати 1 січня 2027 року? Дякую зазделегідь. У статті саме написано навпаки. З роки з піаром, а куди діти рік без піара, але з ворк пермітом
-
Тиждень
-
Дякую,. заспокоїли!
-
Підкажіть будь ласка хто скільки чекав довідку про не судимість в Україні з Едмонтону? Скільки часу це може зайняти?
-
У вас времени достаточно, если есть желание. 1. Можно подтянуть французский 2. Если есть Английский, можно сменить провинцию А если языков нет и нет желания/возможности их учить, тогда, конечно, ситуация непростая и стоит обратиться к иммиграционному консультанту
-
Дякую
-
Дякую за відповіді. На жаль часу лишилось зовсім мало, а відповідно і шансів на ПР.
-
Сьогодні прийшло на пошту підтвердження, що моя заявка розглядається і за кілька секунд запрос на біометрію, до сьогодні був лиш статус, що я подала заявку і все.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо дитина в Україні, як їй зробити цифрове фото з адресою? Як воно має виглядати. Дякую
-
Скажіть будь ласка після відправки заявки чи отримували ви якесь підтвердження на емейл або чи змінився у вас статус вашої заявки після "submitted" до отримання запрошення на біометрію?
-
Я знаю про дублікат, але дублікат потрібно ще передати з України в Канаду. Якщо підходить старого зразка то для чого його робити. Дякую за відповідь