PR CUAET
-
Дякую Вам, мені теж телефонували і сказали що в моєму випадку не можливо відкрити карту онлайн, без додаткових пояснень
-
Мені здається то поле не відноситься до закордонних паспортів. Це тільки для айді карток, на які можна подати тільки в Україні. Можу помилятись звісно. Краще перепитати в консульстві (подзвонити або імейл) або у когось хто заповнив таку ж.
-
Але ж це капець якийсь, навіть не знаю що робити
-
Подскажите пожалуйста как считаются балы в ЕЕ, когда сначала подаешься на PNP, а потом зочешь чтоб эти балы засчитали в ЕЕ. Не совсем поняла как посчитать хватит ли тебе баллы участвовать в федеральном этапе. Вчера видела был бал 690. Как эти минимум 90 баллов посчитать в ЕЕ?
-
t.me/prcuaet/55035/278234
-
Остап насправлі писав що розглядають за чергою але ця черга не зовсім прямолінійна. І відхилення від дати черги до одного місяця це у них допустимо і не ж проблемою. Він навіть навів відсоток 10 і 10 для затримок. І ми бачимо що насправді аор так йлуть з самого початку програми тобто 80 відсотків отримують за чергою у єпродовж тижня. 20 відсотків мають відхилення різні. А от еліджибиті насправді більш цікаве тому що наприклад зараз вони викинули жовтень і розглядають листопад при тому що у жовтні достатньо дуже простих аплікацій які вони могли би обробляти а щамість цього обробляють листопад з однім аплікантом переважно.
-
Перейдіть по ссилці що дівчина вище кинула. Там є та заява правильна що ми писали.
-
Так, ми не там дивилась 🤣
-
Дякую, буду пробувати ще раз, але моно банк чомусь не дає мені можливість відкрити карту онлайн, хоче щоб я забирала її особисто, що не можливо зараз…
-
Зовсім не дивне питання. Керуйтеся кроками по ссилці. Монобанк це найкращий варіан. t.me/prcuaet/55035/278234