PR CUAET
-
Добрий день хто займався продовженням номінації. Alberta opportunity stream . Чи можна продовжити номінацію після її закінчення? І як ви це робили ?
-
www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-after-you-are-nominated#jumplinks-5
-
You must apply to IRCC before your nomination expires. If your nomination expires and you request an extension, the reasons why you need an extension will be reviewed by the AAIP.
-
Ось і мені так на лінії ircc відповіли - вашу заявку офіцер ще не відкривав.
-
В 2023 я з дитиною чекала рівно 150 днів і два тижні на паперову версію
-
Добрий день хто займався продовженням номінації. Alberta opportunity stream . Чи можна продовжити номінацію після її закінчення? І як ви це робили ?
-
Дякую. Я теж в Онтаріо
-
Я дуже сподіваюсь, що мені також от от прийде🌺
-
Спільното, порадьте будь-ласка: У заявці на family reunification деякі члени сім'ї є accompanying members, а деякі non-accompanying members (яких все-одно потрібно вказати). Як бути тоді із: - документами у заявці - чи потрібний повний пакет (переклади свідоцтв про народження, шлюби, витяги про несудимість, фото) на кожного члена сім'ї незалежно від того accompanying чи non-accompanying? - сплаті комісій - потрібно сплатити комісії лише за accompanying members, чи за усіх...?
-
Дівчата, хто знає, простіше подаватися на pr працюючи в сім'ї нянею чи вихователем в дитсадку? Де легші умови- зі свого досвіду
-
Я ж кажу що цю відповідь можна написати на аркуші паперу і самому собі читати. От реально 99 відсотків людей які панікують через те що не мають апдейт отримують таку відповідь. Тобто насправді реальних проблем з розглядом майже не має у жодної людини. Є тільки питання очікування. Так само ті хто чекає еліджибиті і не може дочекатись замовляють ноутси від офіцера а там так само пусто бо офіцер не відкривав.
-
Ще питання: Хтось користувався VFS.Global замість DHL для прискореної доставки паспорта? Швидко доставляють? В них ціна послуг в 2 рази нижча, але не маю досвіду з ними
-
Але питання тільки в тому чому так виходить. Є пакет з документами, а його відкладають у стопку очікування і кажуть він є, нічого страшного що я його ще раз у другу стопку перекладу. Ви очікуйте )))) Вже можна було дитину народити поки ти на АОР чекаєш ))))))
-
Так це загадка чому абсолютно нормальну аплікацію кладуть у довгий ящик, які у них критерії що частину аплікацій треба під сукно сховати і не відкривати місяцями. Я не вірю що не бачать що у них в системі не відображається що аплікаціїї вісять без розгляду посередині між новими та вже розглянутими
-
Таж так у всіх по різному(
-
Я це одразу зробила після еcopr, та відслідковую. Там нічого після екопр не змінилося у дитини хоча карта 2 місяца як прийшла. Тому і питаю що за рішення по фото
-
Насколько я знаю к Стади пермит подвязывается и выдаётся линкованый ВП для студентов, но с сентября там условие, что можно работать до 24 часов в неделю для иностранных студентов
-
Можна, але все одно щоб вивезти, має бути 10тис. на людину, а вже на Польському чи іншому, можете всі разом (однією сумою) декларувати, ну і дивлячись куди їх будете перевозити. Треба переклад зробити куплі продажу.
-
Якщо дія паспорта закінчилася під час війни, він дійсний, роки є воєнний стан в Україні (почитайте на сайті будь-якого консульства чи ДМС України, там точні терміни). Паспорт-книжечка дійсний до 01.01.3000
-
🇨🇦🇨🇦🇨🇦 ‼️‼️‼️ Date and time of round: August 15, 2024 at 2024-08-15 15:11:54 UTC CRS score: 394 (French language proficiency (Version 1)) Invitations: 2,000
12 Jan 2024, 17:45
235887/474652
4 days ago