Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Добрий день хто займався продовженням номінації. Alberta opportunity stream . Чи можна продовжити номінацію після її закінчення? І як ви це робили ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Дякую. Я теж в Онтаріо
    1 Reply Last reply
    0
  • t559813724T Offline
    t559813724T Offline
    Katya Kukhareva
    wrote on last edited by
    Я дуже сподіваюсь, що мені також от от прийде🌺
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavlo
    wrote on last edited by
    Спільното, порадьте будь-ласка: У заявці на family reunification деякі члени сім'ї є accompanying members, а деякі non-accompanying members (яких все-одно потрібно вказати). Як бути тоді із: - документами у заявці - чи потрібний повний пакет (переклади свідоцтв про народження, шлюби, витяги про несудимість, фото) на кожного члена сім'ї незалежно від того accompanying чи non-accompanying? - сплаті комісій - потрібно сплатити комісії лише за accompanying members, чи за усіх...?
    1 Reply Last reply
    0
  • t406965513T Offline
    t406965513T Offline
    Натали
    wrote on last edited by
    Дівчата, хто знає, простіше подаватися на pr працюючи в сім'ї нянею чи вихователем в дитсадку? Де легші умови- зі свого досвіду
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Я ж кажу що цю відповідь можна написати на аркуші паперу і самому собі читати. От реально 99 відсотків людей які панікують через те що не мають апдейт отримують таку відповідь. Тобто насправді реальних проблем з розглядом майже не має у жодної людини. Є тільки питання очікування. Так само ті хто чекає еліджибиті і не може дочекатись замовляють ноутси від офіцера а там так само пусто бо офіцер не відкривав.
    1 Reply Last reply
    0
  • t188206700T Offline
    t188206700T Offline
    Kit Yemelianovskyi
    wrote on last edited by
    Ще питання: Хтось користувався VFS.Global замість DHL для прискореної доставки паспорта? Швидко доставляють? В них ціна послуг в 2 рази нижча, але не маю досвіду з ними
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718764045T Offline
    t1718764045T Offline
    Андрій Нагорнюк
    wrote on last edited by
    Але питання тільки в тому чому так виходить. Є пакет з документами, а його відкладають у стопку очікування і кажуть він є, нічого страшного що я його ще раз у другу стопку перекладу. Ви очікуйте )))) Вже можна було дитину народити поки ти на АОР чекаєш ))))))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Так це загадка чому абсолютно нормальну аплікацію кладуть у довгий ящик, які у них критерії що частину аплікацій треба під сукно сховати і не відкривати місяцями. Я не вірю що не бачать що у них в системі не відображається що аплікаціїї вісять без розгляду посередині між новими та вже розглянутими
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Таня
    wrote on last edited by
    Таж так у всіх по різному(
    1 Reply Last reply
    0
  • t472638542T Offline
    t472638542T Offline
    July
    wrote on last edited by
    Я це одразу зробила після еcopr, та відслідковую. Там нічого після екопр не змінилося у дитини хоча карта 2 місяца як прийшла. Тому і питаю що за рішення по фото
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Насколько я знаю к Стади пермит подвязывается и выдаётся линкованый ВП для студентов, но с сентября там условие, что можно работать до 24 часов в неделю для иностранных студентов
    1 Reply Last reply
    0
  • t1217333099T Offline
    t1217333099T Offline
    Lesya Kudra
    wrote on last edited by
    Можна, але все одно щоб вивезти, має бути 10тис. на людину, а вже на Польському чи іншому, можете всі разом (однією сумою) декларувати, ну і дивлячись куди їх будете перевозити. Треба переклад зробити куплі продажу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Якщо дія паспорта закінчилася під час війни, він дійсний, роки є воєнний стан в Україні (почитайте на сайті будь-якого консульства чи ДМС України, там точні терміни). Паспорт-книжечка дійсний до 01.01.3000
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    🇨🇦🇨🇦🇨🇦 ‼️‼️‼️ Date and time of round: August 15, 2024 at 2024-08-15 15:11:54 UTC CRS score: 394 (French language proficiency (Version 1)) Invitations: 2,000
    1 Reply Last reply
    0
  • t410167158T Offline
    t410167158T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Ми робили через українську контору. Весь процес пройшли.
    1 Reply Last reply
    0
  • t253067150T Offline
    t253067150T Offline
    Valerie
    wrote on last edited by
    В нас була звичайна евалюація для роботи/навчання і це було причиною відмови в PR (подавались через експресс ентрі). Ми дзвонили в wes із запитанням як переробити у формат для імміграційних потреб, на що отримали відповідь, що це інший процесс і потрібно знову реєструватись и платити. Процесс евалюації для іміграції відбуваеться через звернення wes до української контори, з якою вони співпрацюють, для підтвердження освіти в українських учбових закладах. І на основі цього підтвердження вони роблять евалюацію для імміграції.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    А які документи ви маєте якщо працюєте в сімʼї ? Це типу як селф імплоймент? Чи та сімʼя платить за вас податки?
    1 Reply Last reply
    0
  • t768415283T Offline
    t768415283T Offline
    Marvel Luk
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка,спочатку треба створити профіль в WES,зробити оплату,а потім звертатися у "апостиль.юа"?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5921753850T Offline
    t5921753850T Offline
    Yuliia Oliinyk
    wrote on last edited by
    Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо я подаю заявку на федеральний етап і у дитини продовжений паспорт ( до березня 2025 року), але новий паспорт вже виготовлений тільки не доставлений в Канаду - чи можна подати продовжений а після отримання нового додати оновлення з цього приводу? Буду вдячна за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags