PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка,спочатку треба створити профіль в WES,зробити оплату,а потім звертатися у "апостиль.юа"?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо я подаю заявку на федеральний етап і у дитини продовжений паспорт ( до березня 2025 року), але новий паспорт вже виготовлений тільки не доставлений в Канаду - чи можна подати продовжений а після отримання нового додати оновлення з цього приводу? Буду вдячна за відповідь.
-
Внутрішній паспорт за кордоном можна подовжити лише в ДП Документ, філіали є в кількох містах Європи.
-
А де можна взяти military form?
-
Тоді я думаю це воно. 🤷♀️ В цьому питанні вже точно не підкажу, можу тільки поділитись досвідом 😅 В мене нова евалюація має назву: “Education Credential Assessment for immigration, refugees and citizenship Canada” До цього (через яку отримали відмову) була евалюація по WES Gateway Program.
-
Ще питання: Хтось користувався VFS.Global замість DHL для прискореної доставки паспорта? Швидко доставляють? В них ціна послуг в 2 рази нижча, але не маю досвіду з ними
-
Залежить від того, на чому Ви будуєте свій кейс. Бо одна з вимог - показати й обґрунтувати свої зв'язки з Канадою, Вашу адаптацію та інтеграцію в суспільство. То якщо інші аргументи сильні, офіцер може не звернути на це уваги. Якщо офіцер вирішить, що Ви ще недостатньо інтегрувалися, хто знає, яке рішення він прийме.
-
вибачте не правильно сказала. не служив
-
а якщо не воював ніде то що писати?