PR CUAET
-
Зареєструвались на прикінці квітня, потім чекали коли українська сторона зробить все необхідне і передасть документи. З української сторони документи швидко зробили і передали, а от wes не поспішав їх приймати. Чекали місяць і потім почали їм телефонувати. Wes казав, що в них велика загруженість. Статус на «документи прийняті» змінився тільки 7го липня. Телефонували їм час від часу, просили про пріорітет заявки. Отримала готовий рапорт 9го серпня. Рекомендую подзвонити пояснити, що ви вже довго чекаєте і попросити надати пріорітет вашій заявці.
-
Мені кум якось сказав - Канада не вкладається у розвиток. І правда, сайти іноді зроблені так, що чорт ногу зламає. Це при тому, скільки приїхало наших спеціалістів - крутих, прогресивних, з досвідом і вони тут не потрібні, зарплатня набагато нижча, роботу знайти важко. І це відбувається у всіх сферах, не тільки ІТ. Дуже шкода 😞 я розумію, якби ми ці аплікації відправляли голубами, і голуби такі на півдорозі - та ну його, холодно, полетів я до коханої під крило грітися 🤣 але коли аплікації онлайн, а їх або не бачать взагалі, або аор видають тільки 1 апліканту а іншим ні, або взагалі пропускають, то це трохи бентежить 🤷
-
Виникло питання хочу продовжити дітям ворк перміт в них вони до 2025 року. Але паспорти також закінчуються і нові зробити нереально з цими чергами та слотами. В них є інше громадянство по батькові, паспорти оновлені от от прийдуть . Питання чи можливо продовжити перміти по іншим паспортам не українським, якщо перші перміти получили по українським документам?
-
#on-line francision Той хто вчився он лайн на франсисьйоні в монреалі, можете поділитися, як називалися ваші школи? Не знаєте який був код ваших класів? Я перевожуся на он лайн форму. Є варіанти в Centre Saint Paul та EMULCQ-décarie (École MUltiethnique de Langues et de Cultures du Québec), думаю яку школу краще вибрати
-
Добрый день. Кто знает, как получить свидетельство о несудимости из Германии? Пожалуйста, напишите мне в лс. Спасибо.