PR CUAET
-
Дякую
-
Т.е расчет баллов в ЕЕ происходит одинаково для всех вариантов розыгрыша? Я имею ввиду начисление баллов не зависит от того, прохожу ли я в каком то стриме только по ЕЕ или параллельно с PNP.?
-
Разом зі мною в Оттава приймали жінку з Альберти, все оформили.
-
Виникло питання хочу продовжити дітям ворк перміт в них вони до 2025 року. Але паспорти також закінчуються і нові зробити нереально з цими чергами та слотами. В них є інше громадянство по батькові, паспорти оновлені от от прийдуть . Питання чи можливо продовжити перміти по іншим паспортам не українським, якщо перші перміти получили по українським документам?
-
ircc.canada.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp Посчитать свои баллы Вы можете здесь
-
Доброго дня порадьте будь ласка я з сином в Канаді по CUAET дочка залишилась в Україні їй на даний момент 15 років ,ми хочемо забрати її до себе порадьте як це зробити бажано по крокам.(Візи вона не має ) Дякую
-
Дивлячись в якій ви провінції зараз . По-друге, в імміграц програмі Няні будуть зміни, зараз вони не приймають документи . Тому дочекайтеся вимог цієї програми
-
В ЕЕ не принимают всех, есть определенный минимум баллов для участия в выборках.
-
Дякую!
-
#on-line francision Той хто вчився он лайн на франсисьйоні в монреалі, можете поділитися, як називалися ваші школи? Не знаєте який був код ваших класів? Я перевожуся на он лайн форму. Є варіанти в Centre Saint Paul та EMULCQ-décarie (École MUltiethnique de Langues et de Cultures du Québec), думаю яку школу краще вибрати
-
У вас должно собраться минимум 350 баллов как сказал человек выше, чтоб создать свой профиль и войти в пул ЕЕ
-
Добрый день. Кто знает, как получить свидетельство о несудимости из Германии? Пожалуйста, напишите мне в лс. Спасибо.
-
Не поняла, извините. Можете объяснить
-
Там вони приймають стаж вне Канади. Так написано
-
То есть сначала Вам нужно попасть в ЕЕ, затем уже из ЕЕ разбираться с BC PNP
-
Я в Онтаріо, але хотілося би мати вже стаж по цьому напрямку, з правильними документами, щоби не втрачати час
-
З 05 лютого. Звернулися до депутата. За результатами спілкування помічника депутата з IPCC - нічого нового ми не дізналися, окрім того, що сімейні аплікації потребують більше часу на обробку та того, що наша заявка перебуває у процесі розгляду. Ще отримали пораду набратися терпіння)
-
search.app/ZEEn4TVxSjcA7kvbA
-
Почитайте там написано вимоги для підтвердження стажу
-
Да, кстати, я забыла что они разные😂 В любом случае к сожалению нужна минималка чтоб даже просто учавствовать и рассматривается системой.
12 Jan 2024, 17:45
235939/472589
11 minutes ago