PR CUAET
-
Добрый день. Кто знает, как получить свидетельство о несудимости из Германии? Пожалуйста, напишите мне в лс. Спасибо.
-
Не поняла, извините. Можете объяснить
-
Там вони приймають стаж вне Канади. Так написано
-
То есть сначала Вам нужно попасть в ЕЕ, затем уже из ЕЕ разбираться с BC PNP
-
Я в Онтаріо, але хотілося би мати вже стаж по цьому напрямку, з правильними документами, щоби не втрачати час
-
З 05 лютого. Звернулися до депутата. За результатами спілкування помічника депутата з IPCC - нічого нового ми не дізналися, окрім того, що сімейні аплікації потребують більше часу на обробку та того, що наша заявка перебуває у процесі розгляду. Ще отримали пораду набратися терпіння)
-
search.app/ZEEn4TVxSjcA7kvbA
-
Почитайте там написано вимоги для підтвердження стажу
-
Да, кстати, я забыла что они разные😂 В любом случае к сожалению нужна минималка чтоб даже просто учавствовать и рассматривается системой.
-
Скажите, пожалуйста, я должна чек об оплате биометрии добавить в таблицу, которая отображается после того как я объединяю IRCC и GCKey (надеюсь, я понятно объяснила))).?
-
Это баллы для fsw . Для сес вроде минимум 350
-
Добрий День, Я намагаюсь link мою ПР заявку за українськими родичами до GCkey. Там немає в списку нашої програми. Що робити?
-
Багато нових резидентів цікавляться можливістю змінити провінцію після отримання пр за провінційною номінацією, вище відповідь IRCC з цього приводу
-
До отримання ПР чи після ? 😅
-
Я слышала, что около 1ого-1.5 лет достаточно
-
Але не вказано скільки ) Рік, два, десять? Я якась сума податків після яких можна бути вільним ?))
-
Ну в целом логично. Вы же использовали провинцию в своих целях и она должна использовать Вас взамен.😁
-
Формулювання топ. "Ти можеш, але не зовсім" Це типу "федерельний уряд претензії не матиме але якщо будуть питання від провінції - ти попав" Клас, нравиця
-
Подивіться в закріплених повідомленнях, там є інструкція
-
Скільки ж там тої квоти по франкофонам, що їх ніяк не наберуть))
12 Jan 2024, 17:45
235950/461239
about a minute ago