PR CUAET
-
Я знаю про дублікат, але дублікат потрібно ще передати з України в Канаду. Якщо підходить старого зразка то для чого його робити. Дякую за відповідь
-
Доброго дня! Хтось вже замовляв довідку про несудимість з іспанії? Треба саме поштою в мадрід відправляти і заповнювати модель 790 для отримання фізичної довідки? Чи можливий запит на отримання електронної довідки про несудимість для фізичних осіб? І вона підійде для федерального етапу? Дякую за увагу.
-
Нот апрув -це не підтверджена оплата. Має писати апрув. Подивіться в додатку банку чи не висить в пендінгу ця сума
-
Нам офіцер сказав,що КУАEТ зашифровано в самому UCI. У нас в ВП є, у сина немає. Ні на що не повпливало
-
Ви ж все рівно увіпретесь у знання французької по будь якій програмі…. Я перший рік ходила на весь день на франсізасьйон, потім пішла на роботу і вже тут покращую мову і ходжу два рази на тиждень на вечірні курси. Важко, чесно… але не кожна робота допоможе з мовою. Тільки якщо є з ким спілкуватись. Мій висновок, що спершу по максимуму взяти мову, потім вже працювати, але по ходу і вчитись також. Тільки такий варіант допоможе з пр
-
Підкажіть будь ласка на етапі оплати. Я зареєструвалася, оплатила, а потім зявилася інформація щось типу transaction not approved. В кінці чек я зберегла і там теж є такий напис. Гроші з картки ще не зняли… Чи треба буде звернутися в банк, чи так і повинно це виглядати Підкажіть, будь ласка 🙏
-
Так,спочатку ворк перміт і на його основі візу. Сьогодні читала,що якщо відправляти на ворк перміт в паперовому виді, приходить швидше. У них на сайті написано що 130 днів якщо онлайн і 15 якщо paper application (whatever it means)
-
Щиро дякую
-
30 жовтня, запрос отримали сьогодні
-
Навіщо прописка з України?Там пишете адреси,де ви перебували в Польщі
-
Я читала буквально місяця 2 тому, що люди здавали на вклейку в Києві і Львові😳, а біометрія вже давно була там. Цікаво