PR CUAET
-
Конкретно в день народження, н-д, 16 червня
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як рахується вік? Якщо мені (гловний аплікант) наступного року буде 30 років, але аж влітку. Чи одразу з заявки за 2025 рокі віднімуться бали, чи вже коли буде(влітку) повних 30 років?
-
Треба чекати лютого- березня 2025, зрозумів..
-
Так, розвернуть на вході;(
-
Виходить, ще зарано їхати подовжувати паспорт?..
-
Остап, підкажіть будь даска, якщо подавали на jal і була відмова через рівень зарплатні, то можна подати повторно, з іншим noc, для якого середня зарплатня менша, зі схожими обов'язками. Чи таке не дозволяється?
-
@olenash08 [678818043] більше не 🔇 в муті.
-
Looks like I don't have control over that user, or the ID isn't a valid one. If you reply to one of their messages, I'll be able to interact with them.
-
/unmute @olenash08
-
Я веду до того що ці "правила" прописані так що немає чітких вимог чи зобов'язань і все що ти робиш після ПР - робиш на свій страх і ризик. Якщо напрямк сказати : після номінації ти маєш прожити x часу тут, то це суперечитиме пункту про "резидент живе де хоче" ... Типу : ти можеш жити де хочеш, але якщо переїдеш кудись менш ніж за (1/2/3) роки - ми тобі влаштуємо.
-
Срок нового ворк пермита будет с момента одобрения. Никто вам не одобрит ворк пермит с даты через год или два.
-
А це можно зробити через интернет?
-
Если обновили резерв+ до 16 июля и подаете на паспорт после 24 июля, то проблем ровно 0
-
Вітаю🥳 Вам медицину зарахували ту що ви проходили по приїзду по CUAET? 2022 чи 2023 році ви проходили?
-
А підкажіть, будь ласка, хто отримував новий ворк перміт - він по тривалості з дати подачі на 3 роки? Чи з дати обробки заявки? Маю на увазі, якщо подались 1 березня, апрув прийшов 6 червня, то WP буде з 1 березня чи 6 червня? Ще питання, у заявці вказувати період на який просите новий ВП як дата заповнення заявки плюс 3 роки чи можна н-д, з дати закінчення поточного перміту плюс 3 роки?
-
Добрий день, два тижня чекала.
-
Судячи з наших строків то декретна відпустка. 😂
-
А на візу краще подавати з Канади чи з України?
-
Ну на шару то можно попробовать
-
Добрый день, получила сегодня вот такое уведомление в CRA аккаунте. Что это? Я должна им деньги? 😬
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago