PR CUAET
-
Так,спочатку ворк перміт і на його основі візу. Сьогодні читала,що якщо відправляти на ворк перміт в паперовому виді, приходить швидше. У них на сайті написано що 130 днів якщо онлайн і 15 якщо paper application (whatever it means)
-
Щиро дякую
-
@OstapBosak
-
Для програми reunification позначка cuaet у вп не має значення
-
30 жовтня, запрос отримали сьогодні
-
Здравствуйте. Можно узнать когда вы отправили заявку и получили запрос на биометрию? Даты. Спасибо.
-
Навіщо прописка з України?Там пишете адреси,де ви перебували в Польщі
-
Я читала буквально місяця 2 тому, що люди здавали на вклейку в Києві і Львові😳, а біометрія вже давно була там. Цікаво
-
Усім привіт! Ми заїхали після 24 лютого, але в WP немає позначки CUAET, це може бути проблемою ? Потрібно міняти перміт ? Дякую
-
Ні, вклейка тільки за межами України. Біометрію можна в Україні, вклейка - ні
-
Подивіться,бо люди писали,що уже і Україні в Львові і Києві вклеюють
-
Ми робили це з t.me/kalimeratour. +380 (68) 040 52 30. Вони возять зі Львова до Варшави
-
Добрий день підкажіть будь ласка у другій формі Reguest for Police Certificaties вказували проживання в Україні від народження і остання прописка? Бо в мене прописки мінялися? Це одна з форм для довідки про несудимість з Польщі Дякую
-
Дякую
-
ircc.canada.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp Вводите New Brunswick і покаже
-
Хто знає де можна здати біометрію. Цікавить New Brunswick. Будь ласка
-
так, все вірно, я в Києві
-
Коротка не підходить? Бо я таку запросила.
-
Ви в Україні і вам потрібно відправити паспорт за кордон у візовий центр Канади і отримати зворотнє в Україні з візою?
-
I'm so sorry, same question @OstapBosak
12 Jan 2024, 17:45
23606/466106
4 minutes ago