PR CUAET
-
Зараз середина грудня подача отримує АОР
-
Маріана, перечитайте, що я написала і як стояло питання.
-
Я знаю что можно выслать в бумажном виде, но это опять начинать заново очередь. Будем надеется что найдут. Мы добавили все формы заполненные и документы, точно так к аппликация. И выслали web форм
-
Так, можливо введуть бальну систему і тоді вам краще дочекатись коли покажуть умови і тоді зможете подивитись скілько конкретно балів отримаєте.
-
Доброго дня. Можливо хтось знає, чи можуть відмінити отриманий DTC, якщо дізнаються що в Україні є пенсія по інвалідності? Варіантів не показувати пенсію по інвалідності не розглядаємо.
-
Тут пока не очень ясно. Сейчас прием заявок по провинциальным програм закрыли и чую, что будут баллы вводить.
-
Артём может что-то знает и поделится
-
Ви аор не отримали?
-
Я тоже проблем не вижу...но паспорта выдает консульство.они могут увидеть проблемы
-
Тримаю кулачки 🙏🙏🙏
-
Исправила. Все равно не вижу проблем. Штраф оплатил и все.
-
Читайте внимательно не с консультантом а с консульством.это такое украинское учреждение на территории Канады
-
Дякую
-
С каким консультантом? P.s. с консульством)
-
Якщо ви приїхали в Канаду до 31.03.2024
-
Добрий день. Підскажить будь ласка , якщо ми отримали CUAET в 2022 році ми теж можемо продовжитина на три роки?
-
Добрий день. Подача 16 грудня і досі немає AOR і запиту на біометрію 😢😢😢 Хоча судячи з логіки має бути сьогодні Сиджу як на голках 😬
-
Я раніше подавався просто слідкую та відповів людині на її запитання
-
Забудьте про логіку Чекайте спокійно і все буде)
-
Привіт, підкажіть будь ласка, буду робити паспорт дитини. Які реальні терміни доставки після подачі документів? Чи варто замовляти DHL яка вартість? Дякую дуже 🙏
12 Jan 2024, 17:45
236157/435115
about a minute ago