PR CUAET
-
Добрий день. Подача 16 грудня і досі немає AOR і запиту на біометрію 😢😢😢 Хоча судячи з логіки має бути сьогодні Сиджу як на голках 😬
-
Я раніше подавався просто слідкую та відповів людині на її запитання
-
Забудьте про логіку Чекайте спокійно і все буде)
-
Привіт, підкажіть будь ласка, буду робити паспорт дитини. Які реальні терміни доставки після подачі документів? Чи варто замовляти DHL яка вартість? Дякую дуже 🙏
-
Хтось писав, що дізнавався, то відповідь така: можна зробити дитині закордонний паспорт новий без ID картки, якщо є на руках дійсний ще закордонний паспорт отриманий раніше. Тобто, як я зрозуміла, у консульстві хочуть побачити чинний документ, який підтверджує громадянство. Якщо чинного закордонного паспорту на момент замовлення нового немає, то треба ID картку.
-
Нет. Так как при подаче документов вы должны предоставить лицензию
-
Доброго дня, підкажіть коли можна спіймати слот в Едмонтон?
-
Може я Вас переплутала, не 12 грудня? Якщо ні, то вибачте
-
Удачи.на гуманитарную программу можно подаваться и без действующего паспорта
-
В консульствах зазвичай не вимагають ID-картку, але часто вимагають місцеву прописку (в мене питали в Німеччині), в ПП «Паспортний сервіс» в Європі без ID-картки відмовились робити загранпаспорт (в мене така ж ситуація як і в вас, 14 дитині виповнилося вже в Канаді). Австрійське консульство взяло в мене документи на паспорт, без ID-картки та без австрійської прописки. Бо консул начуваний про нашу біду зі слотами в Канаді. Якщо зловите слот в Канаді, то звичайно легше/дешевше… зроблять і без ID… але, треба всього навсього зловити слот😂
-
Добрый день скажите пожалуйста кто-то обращался к иммиграционному консультанту Дарьи Грабчук поделитесь пожалуйста Вашим мнением
-
Доброго дня. знаю що не перше таке запитують. Поясніть як і де ловити слоти, і як податися на закордонні паспорта дітям. Дякую. м Едмонтон
-
Артём все вовремя по закону делает
-
Заповнюю аплікацію для мами. IMM 0008, ми її діти дорослі і не є dependent за правилами IRCC. Питання, не треба нас вказувати в аплікації в цій або їнших взагалі?
-
1)Штраф 2)qr код совершенно случайно не сгенерируется и просьба обратиться в тцк на территории Украины 3) отказ в приёме документов до уплаты штрафа / предоставления qr кода
-
Доброго дня. Відгукніться хто продовжив WP, на офіційному сайті є перелік документів і пише що потрібно додавати медогляд, але має бути медогляд не пізніше як 12 міс. Що робити в випадку якщо медогляд пройдений більше як 12 міс? Дякую
-
До 4 жовтня цього року ? Так?
-
Дякую )
-
До 4 жовтня діє міра, що ваш медогляд діє 5 років.
-
Чи потрібно його проходити заново? Та чи можна просто не додавати до документів?
12 Jan 2024, 17:45
236173/430045
about a minute ago