PR CUAET
-
В консульствах зазвичай не вимагають ID-картку, але часто вимагають місцеву прописку (в мене питали в Німеччині), в ПП «Паспортний сервіс» в Європі без ID-картки відмовились робити загранпаспорт (в мене така ж ситуація як і в вас, 14 дитині виповнилося вже в Канаді). Австрійське консульство взяло в мене документи на паспорт, без ID-картки та без австрійської прописки. Бо консул начуваний про нашу біду зі слотами в Канаді. Якщо зловите слот в Канаді, то звичайно легше/дешевше… зроблять і без ID… але, треба всього навсього зловити слот😂
-
Доброго дня. знаю що не перше таке запитують. Поясніть як і де ловити слоти, і як податися на закордонні паспорта дітям. Дякую. м Едмонтон
-
Доброго дня. Відгукніться хто продовжив WP, на офіційному сайті є перелік документів і пише що потрібно додавати медогляд, але має бути медогляд не пізніше як 12 міс. Що робити в випадку якщо медогляд пройдений більше як 12 міс? Дякую
-
До 4 жовтня цього року ? Так?
-
Чи потрібно його проходити заново? Та чи можна просто не додавати до документів?
-
На сайті ІРСС немає кліше, але є всі необхідні вимоги
-
Додати копію старого і все
-
Просто в інструкції пише що має бути дійсний 12 місяців І це збиває з пантелику
-
Оформляла дитині новий закордонний паспорт без ІDукраїнського в Едмонтоні. Я є заявником, тож надала свій паспорт і копії документів.
-
Щиро дякую!)