PR CUAET
-
Перший раз я подавався собі на продовження, медогляд проходив більш ніж 12 місяців з тієї дати. Вони знайшли старий і зарахували його, так як я розумію, якщо ви не виїжджали з Канади, то вам просто зарахують старий, або ж як писали вище старий діє 5 років
-
Похоже, кто-то перепутал дату, столь сакральной была 16 июня). А вместо того чтоб поправить устроили «базар». Касательно резерва+ и всего вытекающего есть отдельная ветка, и по вопросу продления паспорта тоже отдельная ветка. Вам лучше эти вопросы задать там. Здесь как вы видите больше обсуждают подачу на пр по гуманитарной программе)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хто по яких ресурсах готувався до CELPIP Дуже дякую
-
Правило на счет фото - нельзя черную и белую одежду. Подскажите, а в серой футболке можно?
-
20го с 18:00 до 18:30. Но и не спешите выходить, попозже тоже могут появиться .
-
После 16го после обновления, может не сгенерироваться код, а напишет вам резерв, что данных нет пройдите в ближайший тцк и тут уже вас консульство не примет, вот такой скорее исход….
-
Ми подавалися 12 грудня, нічого не отримали ще.😢
-
И вам уже одобрили такую фото?
-
Почему нельзя? У меня была черная водолазка со змейкой
-
Тримаймося разом, ми також 12 грудня і також без аор
-
Дякую, спробую
-
Потрібно зберегти форму на компі, потім відкрити Adobe, там натиснути Open File, знайти цю форму і тоді вона відкриється. Тобто не треба спочатку файл відкривати за допомогою Adobe, а потрібно спочатку відкрити Adobe і тільки вже з нього відкрити файл.
-
На днях получила AOR
-
Да, фото можно только до 12 лет, с 12 лет фотографируют на месте и ребёнок оставляет свои отпечатки. И забирать потом паспорт нужно с ребёнком с 12 лет.
-
Именно
-
У мене була чорна футболка))), точно не можно біле, бо позаду вас білий фон. Я з ПР
-
Спробуйте знайти без цього коду через свій банк. Я так робила.
-
Якщо я не помиляюсь, то 5 років якщо ви не виїзжали в «небезпечні» країни і Україна входить в їх перелік
-
Мені прийшло 2 листи 1) eligibility на маму (головний аплікант) зі стандартним переліком документів які треба надіслати протягом 30 днів 2) дозапит на мілітарі та прогавину в персонал хісторі (на імя тата)
-
всем, если срок планируемый нахождения в канаде более 6 мес. по cuaet это было условием для большинства
12 Jan 2024, 17:45
236204/449397
4 minutes ago