PR CUAET
-
Именно
-
У мене була чорна футболка))), точно не можно біле, бо позаду вас білий фон. Я з ПР
-
Спробуйте знайти без цього коду через свій банк. Я так робила.
-
Якщо я не помиляюсь, то 5 років якщо ви не виїзжали в «небезпечні» країни і Україна входить в їх перелік
-
Мені прийшло 2 листи 1) eligibility на маму (головний аплікант) зі стандартним переліком документів які треба надіслати протягом 30 днів 2) дозапит на мілітарі та прогавину в персонал хісторі (на імя тата)
-
всем, если срок планируемый нахождения в канаде более 6 мес. по cuaet это было условием для большинства
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, у 2021році отримала штраф у Італії за протермінований безвіз. Штраф сплатила, потім уже була в Італії і їхні прикордонники не мають до мене ніяких питань. Ніяких судових проваджень не було. Як цю ситуацію правильніше описати при заповненні заявки на федеральному рівні? Дякую
-
Медогляд всим? Навіть якщо не працюєш в сфері, де він потрібен?
-
Забирати можна без дитини
-
Хто подавав анкету на тур візу в США? Це правильно я зрозуміла, що потрібно окремо заповнити на кожного члена сімʼї? А на співбесіду також окремо йти?
-
Это личный опыт или предположения?
-
в полиси нет этого условия.
-
Цього не знаю, але точно що 3-4 рази люди інші переносили
-
А скільки разів можна переносити?
-
Если ребёнок старше 12 лет, то забирать нужно с ребёнком.
-
Всім привіт...хтось може позичити 100 грн..завтра віддам...дуже срочно треба
-
Опыт людей в очереди на подачу документов
-
и? данный документ не нужно апостилировать и не нужна легализация. ircc никогда не просил апостиль, не просил легализацию. просто сертифицированный перевод. ничего в требованиях ircc к документам не поменялось
-
Так, перевірила, тільки якщо виїзжав на 6 та більше місяців
-
Ну вот поэтому я и предположил что одним штрафом не отделаться.
12 Jan 2024, 17:45
236218/449358
2 minutes ago