PR CUAET
-
Canada foreign worker program needs reform: Miller | CTV News www.ctvnews.ca/politics/canadian-immigration-minister-says-temporary-worker-program-needs-reform-1.7000472
-
Поздравляю! Дождались наконец-то
-
Мабуть, не факт ще, що федеральнтй стрім для TEER 4 та 5 запустять...
-
Хто може скинути 100 грн
-
Ми при подачі оплат ли біометрію ,то з АОР прийшов запит на біометрію.
-
www.facebook.com/share/p/9ZQi2aoc2GiYoeuH/?mibextid=oFDknk
-
Тільки AOR отримали? Чи й запит на біометрію?
-
Якщо Вам для іміграції то лише найвищий ступень, бо для провінції або ІРСС більш важливий ступінь освіти а не спеціальність...якщо ж для продовження навчання або роботи за спеціальністю то той диплом який Вам для цього найбільш підходить
-
Так а в чому проблема? Я не побачила. Поясніть, будь ласка
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, у 2021році отримала штраф у Італії за протермінований безвіз. Штраф сплатила, потім уже була в Італії і їхні прикордонники не мають до мене ніяких питань. Ніяких судових проваджень не було. Як цю ситуацію правильніше описати при заповненні заявки на федеральному рівні? Дякую
-
Не факт, що в розшуку. В мене чоловіку жодного разу повістка не приходила на адресу в Україні, жодного разу з початку війни не телефонували, не питали, де він, хоча ми з материкової частини України (в резерві не реєструвався, правда, невідомо, що там).
-
Пишіть тут ... Може ще хтось порадить ...тут багато хто реєструвався..
-
Update: August 15 - 2 картки з 3х (основного апліканта картку ще не отримали)
-
Просто я не довіряю тому резреву… щось в цьому бачу нечисте . Тай о таке. Я впевнений що це нічого не дасть . Бо читав що людина з окупованою території відновила та писало що треба звернутися до тцк хоча вона за кордоном
-
/report
-
/report
-
Людоньки підкажіть як зловити слоти вже девʼятий місяць ловлю толку нуль🙏🏻
-
Та о чем вообще говорит: обновить данные то есть дать новые а старые какие? Они там есть? Может из там нет.пусть предоставят данные на каждого которые у них есть .может их и обновлять не надо
-
По якому часу, ми знаходимося у ВС
-
Моніторьте фейсбук групи посольств, вони за 1-2 пишуть, що будуть слоти. Заходьте по вівторкам о 6 годині і ловіть бо реально, лічені секунди. І оновлюйте сторінку, це теж допомагає. Я так з телефону піймала в Оттаву на вересень.
12 Jan 2024, 17:45
236317/429791
about a minute ago