PR CUAET
-
Тільки AOR отримали? Чи й запит на біометрію?
-
Якщо Вам для іміграції то лише найвищий ступень, бо для провінції або ІРСС більш важливий ступінь освіти а не спеціальність...якщо ж для продовження навчання або роботи за спеціальністю то той диплом який Вам для цього найбільш підходить
-
Так а в чому проблема? Я не побачила. Поясніть, будь ласка
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка, у 2021році отримала штраф у Італії за протермінований безвіз. Штраф сплатила, потім уже була в Італії і їхні прикордонники не мають до мене ніяких питань. Ніяких судових проваджень не було. Як цю ситуацію правильніше описати при заповненні заявки на федеральному рівні? Дякую
-
Не факт, що в розшуку. В мене чоловіку жодного разу повістка не приходила на адресу в Україні, жодного разу з початку війни не телефонували, не питали, де він, хоча ми з материкової частини України (в резерві не реєструвався, правда, невідомо, що там).
-
Пишіть тут ... Може ще хтось порадить ...тут багато хто реєструвався..
-
Update: August 15 - 2 картки з 3х (основного апліканта картку ще не отримали)
-
Просто я не довіряю тому резреву… щось в цьому бачу нечисте . Тай о таке. Я впевнений що це нічого не дасть . Бо читав що людина з окупованою території відновила та писало що треба звернутися до тцк хоча вона за кордоном
-
/report
-
/report
-
Людоньки підкажіть як зловити слоти вже девʼятий місяць ловлю толку нуль🙏🏻
-
Та о чем вообще говорит: обновить данные то есть дать новые а старые какие? Они там есть? Может из там нет.пусть предоставят данные на каждого которые у них есть .может их и обновлять не надо
-
По якому часу, ми знаходимося у ВС
-
Моніторьте фейсбук групи посольств, вони за 1-2 пишуть, що будуть слоти. Заходьте по вівторкам о 6 годині і ловіть бо реально, лічені секунди. І оновлюйте сторінку, це теж допомагає. Я так з телефону піймала в Оттаву на вересень.
-
Танцы и до этого были, о чем я пыталась объяснить. Это абсолютно рандомное явление было и будет. В общем, никакой связи с сакральной датой нет. А меня интересовал именно этот момент
-
Ну як звичайно в браузері оновлюється сторінка (перезавантаження сторінки), я кнопку оновити нажимала, або міста з торонто на оттаву міняла, або з дитячого паспорта на дорослий перемикала. Головне потім не переплутати.
-
Що значить, обновляйте сторінку, це як, будьласка, я новачок, ще ге розібралася
-
Зрозумів. Дякую Вам за відповідь!
-
Вітаю! Підкажіть будьласка чи можна в онлайн кабінеті CRA знайти інформацію про інками за попередні роки ще до Канади? Бо зараз хочу податися на дитячі але не пам'ятаю які суми вказувала раніше при подачі на інші виплати🤦♀️ Дякую
-
t.me/prcuaet/55035/278234 t.me/prcuaet/55035/278238
12 Jan 2024, 17:45
236323/429785
3 minutes ago