PR CUAET
-
что вас конкретно интересует? вопрос задавайте
-
Привіт, як я можу зробити візу для мами? Дайте силку будь ласка
-
Объясните пожалуйста. Собираю документы для подачи на PR. Я нахожусь в Канаде, муж в Украине. Свой вытяг из Дии я отправила в Эдмонтон. Какие действия, чтобы получить справку для мужа, ее требуют в аппликационной форме ? Запуталась окончательно, столько разной информации.
-
Доброго вечора!Чи правда що кажуть багато відмов по гуманітарній програмі зараз?
-
Доброго вечора. Підкажіть будласка, якщо змінилась адреса після поновлення даних у Резерв+, її можна оновити у консульстві? Нажаль зараз Резерв+ не підтримує оновлення ((
-
Скажіть будь ласка для піару онтаріо така сама провінція як Альберта ? Хочу переїжджати в онтаріо і подаватись на експрес ентрі але багато що бачу що онтаріо має багато різних правило
-
Поки не знаю скільки чекати доставку, але виготовили дуже швидко. За два тижні
-
якщо ви вчасно оновили дані то пише, що можливість оновлення даних є. На практиці не тестував - не було необхідності.
-
Нам відповіли за 1-1,5 років
-
Дякую! Реально думала то вічність)
-
Я решил зарегистрироваться в Резерв+ для того, чтобы получить паспорт, других вариантов нет. Лучше пусть будет утечка данных чем быть без паспорта
-
краще не оновлювати сторінку, бо вас швидко викине з сайту, а змінювати тип послуги. потренуйтеся ловити слоти на інших країнах де вони є.
-
Новий дали і старий продовжили сину 14 років
-
віце консулу пофіг на вашу адресу
-
Я писав у тех. підтримку, там сказали, що поточна версія не дозволяє оновлювати дані. Цікавлюсь, чи можна оновити дані у консульстві? Бо є слот, а дані змінились =(
-
Можно вам написати?
-
так, консульство не перевіряє які дані ви подали в Резерв
-
Хм. Тобто тільки важливо сам факт оновлення, а що там за дані пофіг?
-
віце консулу пофіг на вашу адресу ви могли і українську адресу поставити. головне щоб код генерувався
-
t.me/prcuaet/143330/238354
12 Jan 2024, 17:45
236352/429963
8 minutes ago