PR CUAET
-
наскільки я знаю, що тільки з фултайм роботою є шанси. а то 30 годин в тиждень мінімум
-
Я зацікавлена у вивченні французької, але вагаюсь чи йти з цієї роботи. Якщо через неї є хоча б невеликий шанс на PR.
-
тільки rswp але там досвід не зарахують
-
парт тайм не дасть тільки 30+ для цього і консультант не треба франсізасйон в цьому плані нічого не дає окрім знань франсе
-
Вітаю. Стоїть дилема…є робота парт тайм(~20годин/тиждень). Роботодавець погоджується оформити «підтвердження робочого місця» за межами Великого Монреалю. Але франсе А1. З іншої сторони зарахування на францизасьйон фулл тайм. Але тоді потрібно йти з роботи. Чи дасть ця робота шанс пройти вибірку в Арріма? Тут є консультанти по Квебеку?
-
Ще можна спробувати у Апостіль запросити. Але я досконально не вникав там довідка буде чи дублікат
-
Доброго дня. Мій роботодавець отримував десигнацію, коли я його про це попросила. Але це зайняло більше місяця. І потім йому ще необхідна купа документів. Я зібрала свої документи на початку серпня, а лише тиждень тому роботодавець подав документи до провінції на отримання ендорсмент на мене як робітника. Якщо роботодавець зацікавлений, то він все зробить
-
Відправляйте або відносіть в візовий центр,там вам вклеють. Навіщо когось шукати?
-
Добрий день, хтось після PR планує пробувати вступляти в канадську армію? У вас є знаемі з таким досвідом?
-
Привіт