PR CUAET
-
фактично згідно умов програми відсутність роботи не є причиною відмови. це не економічна програма. тоді надаєте документи які ви маєте на даний момент. декларація за минулий рік також підходить
-
Подскажите пожалуйста, когда отправляете посылочки в Канаду, нужен полный список того что внутри, верно? А также подскажите пожалуйста примерные цены на доставку 😊
-
Супер! Я Вам дякую!
-
Ещё рано для марта, все ещё февральские рассматривают. 180 дней ещё не прошло
-
Главное не забудьте прикрепить скан с печатью о продлении. И напишите объяснение , что паспорта продлены в Консульстве.
-
Дякую!
-
Дякую!
-
Добрий день, підскажіть, будь ласка, лінк на спеціальну форму 😊
-
Все что не через Meest будет стоять конских размеров денег. Так что выбра нет
-
Вы не в НБ? Сегодня тоже с вызовом на сентябрь пришло письмо. Очень напрягает сноска, что слушание может длится до 32 дней...
-
Да даже не знаю что конкретно. Пришёл вызов вот, но думаю сможет ли наличие 5 мес ребёнка быть причиной почему не могу участвовать. Как-то совсем не в тему этот вызов. С одной стороны раньше мне бы было интересно, но не сейчас...
-
Т е Мистом получается выгоднее отправить, чем обычной Канадапост?
-
Так, в пошті
-
Дякую!
-
Довідку з роботи про заробітню плату, банківські рахунки, або пояснення чому не працюєте. Хоча спочатку цих умов не було, при подачі. Думаю вони автоматично висилають стандартний лист.
-
це інші. тут суми не прописані тому не рекомендуємо того чого не потрібно показувати.
-
Ділюсь інформацією про терміни евалюації диплому в загальній черзі: сьогодні отримала документ (відправила все в середині лютого, 5 квітня зняли гроші).
-
Ну для інших програм має бути 14 тис десь якщо одна людина
-
напишіть loe у вашому випадку чому тимчасово не працюєте
-
відсутні будь-які вимоги щодо суми і банківських рахунків
12 Jan 2024, 17:45
236417/429666
about a minute ago