PR CUAET
-
Доброго дня. Мій роботодавець отримував десигнацію, коли я його про це попросила. Але це зайняло більше місяця. І потім йому ще необхідна купа документів. Я зібрала свої документи на початку серпня, а лише тиждень тому роботодавець подав документи до провінції на отримання ендорсмент на мене як робітника. Якщо роботодавець зацікавлений, то він все зробить
-
Відправляйте або відносіть в візовий центр,там вам вклеють. Навіщо когось шукати?
-
Добрий день, хтось після PR планує пробувати вступляти в канадську армію? У вас є знаемі з таким досвідом?
-
Привіт
-
Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка нотаріуса в Едмонтоні? Потрібно завірити підпис
-
Хтось брав довідку з Казахстану?
-
@OstapBosak Доброго вечору! Остапе, підкажіть будь ласка. У моєї сестри(17 років) закінчується паспорт, worker visa та work permit в січні 2024 року. У нас в наявності є новий паспорт. Заповнюємо аплікацію на продовження work permit. Після подачі аплікації ми повинні дочекатись нового work permit почтою, а після того подавати на продовження візи? Чи досить буде тільки підтвердження нового work permit?? Буду дужка вдячна за відповідь!
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
Вітаю ! Плануєм в Оттаві подаватися по гуманітарній програмі . У вас є такий досвід ? Скільки це може коштувати ? Документи плануємо збирати самостійно , але перевірка документів і заповнення анкет думаєм віддати імміграційному консультанту , тобто вам
-
Я тлумачу вищевказаний текст від Квебека як український нотаріус їм ок, якщо ви поза Украіною. То це консул в нашому випадку) А так топати у вуз, як в Україні.
-
у вєс взагалі своя процедура без цього всього(відносно)