PR CUAET
-
Ні, нічого не було. Просто штраф і при наступному вʼїзді я його сплатила. Тому й виникло питання як це описувати і чи потрібно?
-
Всім доброго дня, якщо можна підкажіть будь ласка як краще зробити на вашу думку. Я сам в Калгарі, плануємо що моя дружина разом із сином -12р приїхали до мене. В дружини є work permit в сина лише вклеїна віза, чи не буде проблем на митниці для сина отримати study permit чи буде потрібно в імміграційні службі отримувати інші документи для навчання дитини в школі. І взагалі як краще це зробити, дякую за відповідь
-
Всім доброго дня, якщо можна підкажіть будь ласка як краще зробити на вашу думку. Я сам в Калгарі, плануємо що моя дружина разом із сином -12р приїхали до мене. В дружини є work permit в сина лише вклеїна віза, чи не буде проблем на митниці для сина отримати study permit чи буде потрібно в імміграційні службі отримувати інші документи для навчання дитини в школі. І взагалі як краще це зробити, дякую за відповідь
-
Звідки всі беруть, що можна поновити паспорт за два місяці до закінчення - це нісенітниця, продовжити паспорт можна за цими термінами, а новий паспорт в будь який час, більше того перший можна собі щалишити, якщо написати заяву, якщо термін попереднього збігає то його продирявлять
-
8.11 подача документів Грудень - аор і запит на біометрію Кінець грудня - сдача біометріі 17.06 - запит на Справки про несудимість 15.08 запит military form 16.08 eligible letter
-
Ukrainian Family Reunification
-
мабуть вдома😀
-
повірте місто (провінція) проживання не впливає на швидкість розгляду. окрім хіба що Quebec - це інший світ. заявки подаються онлайн і "прилітають" на один сервер. на швидкість розгляду впливає Офіцер, який прийшов вранці на роботу, відкрив Ваш файл, поставив галочку і ви отримали AOR і так далі......