PR CUAET
-
Я не думаю. Може він подався в лютому. Бо ми в кінці березня, і чоловік сказав що колега десь місяць до нас. Може то саме лютий був. Вибачте якщо засмутила. Просто ділюсь інформацією 🕊️
-
Писали в іншій гілці що бути такі випадки продовження WP. Продовжувати паспорт можна лише раз.
-
После смены хелс карты на постоянную работать перестали у всех членов семьи.
-
Нет, это не ошибка, человек выше как раз и писал, что ждали Ecopr, а вместо этого пришёл опять Portal 1.
-
Отпишитесь пожалуйста потом что со справкой.
-
можно просить отсрочку. почитайте на сайте провинции правила, где и как просить отсрочку
-
Не правда. Что мы с ПР что знакомые без ПР брали жилье в мае и получили одинаковый процент, разница в пара сотых. Единственный нюанс что нам дал банк под 5% даунпеймента, а без ПР нужно 10.
-
А коли отримали?
-
Подавала заявку 25 марта, получила одобрение 5 июня.
-
9.08
-
Точно не помню,но в одной из форм,действительно надо указать девичья фамилию матери
-
Можуть бути різні міста, різні офіцери, хтось через адвокатів ,хтось сам, купа складових, а в нашому випадку невідомих
-
Вказав, що це подарунок ніби, про страховку не пам'ятаю вже
-
Привіт Маю таке запитання. При подачі декларації CRA мені допомагали волонтери з TAX-CLINIC Бухгалтер вказав і в електронній формі і в паперовій (перша декларація і CRA хотіли щоб ми надіслали цю форму ) з моїми підписами... Там бухгалтер вказав що в мене доходу в Україні не було. Бухгалтер сказав що він так всім вказує українцям. Сьогодні отримала лист з CRA щоб надати додаткову інформацію про доходи з України. Що мені вказувати ???? Довідку про доходи я подавала для відкриття візи CUAET в IRCC. Чи мають вони спільну базу. Та чи буде перерахунок повернення податків. Дохід в Україні був не більше 3000 CAD
-
Підкажіть для підтвердження фінансів достатньо джоб офера чи потрібно брати paystub?
-
здебільшого в трудовій діяльності спочатку йде перше потім друге. якщо ви маєте зараз тільки job offer - то надсилайте його, якщо вже будете отримувати зарплату то зможете показати paystubs
-
У нас є спеціальна програма, де ми можемо побачити відпрацьовані години, скільки з нас зняли податків, але це показує лише термін два тижні. Я думала що може там по місяцях розписано буде
-
Вітаю. Так, вдалося, але це було ще в червні, як зараз не знаю
-
не знаю де ви працюєте але більшість роботодавців надсилають розрахунок paystubs працівникам на електронну пошту кожного місяця.
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, чи вдалося вам забрати довідку чоловікові без військового документу?
12 Jan 2024, 17:45
236530/434463
44 minutes ago