PR CUAET
-
9.08
-
Можуть бути різні міста, різні офіцери, хтось через адвокатів ,хтось сам, купа складових, а в нашому випадку невідомих
-
Привіт Маю таке запитання. При подачі декларації CRA мені допомагали волонтери з TAX-CLINIC Бухгалтер вказав і в електронній формі і в паперовій (перша декларація і CRA хотіли щоб ми надіслали цю форму ) з моїми підписами... Там бухгалтер вказав що в мене доходу в Україні не було. Бухгалтер сказав що він так всім вказує українцям. Сьогодні отримала лист з CRA щоб надати додаткову інформацію про доходи з України. Що мені вказувати ???? Довідку про доходи я подавала для відкриття візи CUAET в IRCC. Чи мають вони спільну базу. Та чи буде перерахунок повернення податків. Дохід в Україні був не більше 3000 CAD
-
здебільшого в трудовій діяльності спочатку йде перше потім друге. якщо ви маєте зараз тільки job offer - то надсилайте його, якщо вже будете отримувати зарплату то зможете показати paystubs
-
не знаю де ви працюєте але більшість роботодавців надсилають розрахунок paystubs працівникам на електронну пошту кожного місяця.
-
програма не є економічною. інформацію про фінанси надаєте довідково.
-
Може у вас доходи різні, може компенсації на дітей, різні кредити на авто і т.і. - багато чого може впливати (я так думаю). Ще й даунпеймент різний. Краще запитати у Philipp , якщо політика банку дозволяє розкривати такі моменти.
-
у роботодавця додатково також візьміть employee letter - що дійсно ви працюєте на такий то посаді, з погодинною оплатою, з якого періоду.
-
Я подавала заявку 28 березня-теж тиша,хоча чоловік отримав новий WP 2 місяці назад (подавались в один день)🫣
-
якщо ви можете витягнути цю інформацію з вашої програми - то цього достатньо. немає певного терміну, тобто візьміть за останніх три місяці наприклад