PR CUAET
-
Добрий день, хтось після PR планує пробувати вступляти в канадську армію? У вас є знаемі з таким досвідом?
-
Привіт
-
Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка нотаріуса в Едмонтоні? Потрібно завірити підпис
-
Хтось брав довідку з Казахстану?
-
@OstapBosak Доброго вечору! Остапе, підкажіть будь ласка. У моєї сестри(17 років) закінчується паспорт, worker visa та work permit в січні 2024 року. У нас в наявності є новий паспорт. Заповнюємо аплікацію на продовження work permit. Після подачі аплікації ми повинні дочекатись нового work permit почтою, а після того подавати на продовження візи? Чи досить буде тільки підтвердження нового work permit?? Буду дужка вдячна за відповідь!
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1649&top=23
-
Вітаю ! Плануєм в Оттаві подаватися по гуманітарній програмі . У вас є такий досвід ? Скільки це може коштувати ? Документи плануємо збирати самостійно , але перевірка документів і заповнення анкет думаєм віддати імміграційному консультанту , тобто вам
-
Я тлумачу вищевказаний текст від Квебека як український нотаріус їм ок, якщо ви поза Украіною. То це консул в нашому випадку) А так топати у вуз, як в Україні.
-
у вєс взагалі своя процедура без цього всього(відносно)
-
так є обхід через мін освіти він був ще з 2015 але це кейс поновлення чи отримання диплома(це найпроблемніше бо в тих хто закінчував 2014-2017 там великі трабли з додатками - я свій додаток отримав в 2023 хоча градюейтився в 2015) якщо вуз недоступний - через запит до мін освіти і витребування документів фактично Кєбєк прямо вказав що укр нотаріус їм ок можуть звязатись перевірити на липу
-
Ну спробувати можна. Зателефонувати ще і спитати. Тому що в мене кілька знайомих зробили легалізацію поштою
-
Він не простий нотаріус, він виконує нотаріальні дії поза межами країни. Написала знайомому нотаріусу в Україні, чи щось знає про завіряння дипломів, бо самій цікаво. Всі знайомі, що сертифікували дипломи для еміграції або в Україні і в свому вузі чи в Канаді в консула. Якби можна було в нотаря українського робити, то люди не носилися з питанням як завірити диплом з умовної Макеівки, куди зараз технічно не добратися
-
сказали фіг а не печиво