PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть, коли бажано вже змінювати роботу? Чи можна після отримання номінації? Чи краще вже після отримання ПР?
-
Я это также понимаю,просто интересно,зачем за 2 месяца до этапа элиджевилити запрашивать справку о необходимости,если на нее запрос приходит в письме элиджебилити. Просто рассуждения…
-
Я чесно не знаю, так мені теж би хтілося за пів року закрити питання, але будучі відвертою до себе, як в 22му та 23 давали швидко українцям які тут по пів року без дітей і адаптації...то реально було не честно до інших які на той час чекали великі терміни...тепер ми чекаємо...бо в 22му якусь дурню зробили...пришвидшенно розглядаючі не сильні кейси...і апруви отримували ті хто швидко з оріентувався і пішов напролом...ми тепер шо маємо то маємо....чекаємо...і я впевнена терміни зростуть ще більше...тому що тепер можна перміти продовжити...їм тепер нема чого нас якось пришвидчувати...
-
лист eligibility (він точно називається approval letter) підтверджує що ви відповідаєте умовам програми. а перелік документів (в тому числі довідка про несудимість) - це є стандартний список і ви не зобовʼязані ці документи надавати, якщо ви подали їх разом з аплікацією
-
И я про это,значит аппликацию открывали 2 месяца назад.Зачем?
-
Дітям не дають перміт довший ніж у батьків.
-
можливо була відсутня в аплікації. людський фактор - офіцер переглянув, не побачив, запросив
-
Справку о несудимости я имела ввиду:)
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка, чи потрібна буде справка з поліції з України для нової програми яка буде з 30 вересня? Чи її потрібно подавати тільки на федеральному етапі? Я знаю що взагалі це тільки на федеральному подається, але можливо там є якісь зміни і вона буде потрібна по цій новій програмі вже 30 вересня. Вона у нас є, але скоро закінчується її дата, не знаю що робити, чи потрібно знову замовляти її?
-
ircc це загадка. хто і навіщо відкривав ви ніколи не дізнаєтеся